Слухати Радіо

Зараз в ефірі

18:00

Св.Літургія з Санктуарію Летичівської Богородиці (Летичів)

В ефірі

Трансляція молитовних чувань

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

22:40

Духовні читання

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Розмова з екзорцистом

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

Бог поступово змінював моє серце

Поділитись з друзями
Отець Педро Зафра, молодий священник з Іспанії, розповідає про своє покликання, яке тісно пов'язане з Неокатехуменальною дорогою.
Досвід кризи, неприйняття себе та своїх батьків спонукали майбутнього отця до пошуку сенсу життя та волі Божої. Найбільший вплив на нього справили катехизи, які провадили члени Неокатехумальної спільноти. Пізнавши себе як глиняну посудину, він відважився стати священником та вирушити в ту країну, яка буде визначена йому спільнотою. Перебуваючи в Україні вже понад десяти років, отець Педро зауважує, що нічого випадкового не буває, що Бог завжди залишається вірним своєму слову.

Відгуки

Причаститися, щоб стати причастям для інших

Причаститися, щоб стати причастям для інших

В рамках циклу передач на тему “На шляху до зустрічі з Христом” о. Михайло Станчишин розпочав другу частину катехиз, розповідаючи про місця, де людина може зустрітися зі своїм Богом.
Жінка-воїн, годувальниця, покірна слугиня, - це все про Богородицю. Чому у Марії так багато образів?

Жінка-воїн, годувальниця, покірна слугиня, - це все про Богородицю. Чому у Марії так багато образів?

У день свята Покрови Пресвятої Богородиці в програмі "У Ваших намірах" отець Міхал Бранкевич пояснює чому Церква використовує так багато образів Богородиці, адже Марію ми можемо побачити як матір-годувальницю, часом як покірну слугиню, а буває іконографія її змальовує як жінку-воїна. Чому поляки Богородиці дали титул Гетьманки, і чи відповідають ці образи богословській традиції слухайте в програмі.
У Львові відбудеться 17 Екуменічний соціальний тиждень

У Львові відбудеться 17 Екуменічний соціальний тиждень

7-10 жовтня у Львові відбудеться 17-ий Екуменічний соціальний тиждень: "Стійкість спільнот: шлях до зцілення та відновлення країни". Про подію розповідає директор Інституту екуменічних студій УКУ, отець Роман Фігас.
А Ти вже зустрівся з живим Богом?

А Ти вже зустрівся з живим Богом?

Сьогодні Католицька Церква згадує святого Клеопу, учня Ісуса Христа, вірніше одного з семидесяти апостолів. Разом зі святим Лукою він був одним з перших учнів, які зустріли воскреслого Господа. Цю подію, яка сталася на дорозі в Емаус, описав святий Лука в своєму Євангелії. Про саму зустріч з живим Богом розповідають Ганна Михйличенко і с. Наталія Гальцова в передачі “У Ваших намірах”.
Побачити обличчя Ісуса в обличчях біженців і мігрантів

Побачити обличчя Ісуса в обличчях біженців і мігрантів

29 вересня 2024 року Церква відзначатиме Всесвітній день біженця і мігранта. Щороку Папа Франциск з цієї нагоди пише коротке Послання, звертаючи увагу на потреби сучасних переселенців. Під час катехизи отець Віталій Храбатин коментує цьогорічне Послання Святішого Отця і ділиться особистим досвідом душпастирського служіння в Іспанії.