Слухати Радіо

Зараз в ефірі

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

В ефірі

Св.Літургія з храму св. Яна з Дуклі (Житомир)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Школа лідерства

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

04:40

Біблійні читання

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

"Цариця миру прийшла, щоб розрадити нас у наших печалях", - звернення Івана Драгічевича одного з меджугорських візіонерів

Поділитись з друзями

Дорогий мій народе України!

Слава Ісусу і Марії! Від щиро серця хочу привітати тебе. 

У червні 1981 року Пресвята Діва Марія з’явилася мені та ще п’ятьом іншим у нашому селі Меджуґор’є. Вона прийшла до нас у час великих страждань. Це був час, коли комунізм досяг свого піку, спричиняючи колихання націй, позбавлення людської гідності та розправу над невинними, зокрема вірянами та духовенством. Комунізм намагався нав’язати ідоктринацію, що Бога не існує.




Вона прийшла до нас як Цариця миру, кажучи, що Її Син Ісус послав Її допомогти нам. Головне послання Меджуґор’я окреслено словами Богородиці: «Мир, мир, мир і тільки мир! Мир повинен запанувати між людиною і Богом та між самими людьми!» Як сильно ці слова відлунюють сьогодні у всіх нас. Цариця миру прийшла, щоб розрадити нас у наших печалях, підбадьорити в нашому розпачі та  твердо переконати, що Бог справді існує і є з нами. Бог чує наші волання; Він наш мир.


Дорогі мої друзі України! Богородиця з вами, щоб допомогти вам. І Вона, як і в Меджуґор’ї, пропонує вам велику втіху у ваших печалях, підбадьорення та надію в ці похмурі хвилини та цілковите запевнення, що Бог справді з вами через це випробування. Також сама Богородиця особисто віддана кожному з вас. Її роль полягає в тому, щоб заступатися за Своїх дітей, які є у неволі.


Дорогі мої друзі, ви не забуті. Десятки мільйонів людей у ​​всьому світі слідують посланню й заклику Цариці миру, моляться й жертвують за вас у цей час. Богородиця так часто втішала нас у Своїх посланнях, кажучи: «Я з вами». Мої дорогі друзі України, Наша Мати з вами в дуже особливий спосіб.


В ім’я Ісуса та Марії я молюся, щоб зійшов дух підбадьорення та втіхи на всіх вас, усіх єпископів, лідерів і весь народ України, особливо в цей час, щоб дали сили та надію, які вам потрібні. Я особисто віддаю вас Богородиці, Цариці миру. Хай береже вас Господь!

 

З любов’ю,

Іван Драгічевич

Відгуки

Влучання ракети у харківську вежу, святий Юрій, Ісус - двері для овець, - коментар Євангелія дня

Влучання ракети у харківську вежу, святий Юрій, Ісус - двері для овець, - коментар Євангелія дня

Було тоді в Єрусалимі свято Відновлення. Була зима; й Ісус ходив у храмі в притворі Соломона. Тож обступили Його юдеї і говорили Йому: «Доки будеш томити нашу душу? Якщо Ти Христос, скажи нам відкрито!»
Чому Ісус називає себе добрим пастирем? - коментар Євангелія дня

Чому Ісус називає себе добрим пастирем? - коментар Євангелія дня

Того часу Ісус сказав: «Воістину, воістину кажу вам: хто не входить до овечої ко­ша­ри дверима, але перелазить через верх деінде, той злодій і роз­бій­ник, а хто входить дверима, той пас­тир овець. 
Чому Ісус Називає себе хлібом? - коментар Євангелія дня

Чому Ісус Називає себе хлібом? - коментар Євангелія дня

Того часу Ісус сказав юрбам: «Ніхто не може прийти до Мене, якщо Отець, який Мене послав, не притягне його, — і Я воскрешу його останнього дня. Написано в пророків: “І будуть всі навчені Богом!” 
Про святу Бернадетту та ангельський хліб, - коментар Євангелія дня

Про святу Бернадетту та ангельський хліб, - коментар Євангелія дня

Того часу люди з юрби сказали Ісусу: «Яке знамення Ти зробиш, щоб ми побачили і повірили Тобі? Що Ти зробиш? Наші батьки їли манну в пустелі, згідно з написаним: “Хліб з неба дав їм їсти!”» А Ісус їм відказав: «Воістину, воістину кажу вам: не Мойсей дав вам хліб з неба, але Мій Отець дає вам справжній хліб з неба, бо хлібом Божим є Той, хто сходить з неба і дає світові життя». Тоді сказали Йому: «Господи, давай нам завжди цей хліб!» Сказав їм Ісус: «Я є хліб життя! Хто приходить до Мене, — не буде голодувати, і хто вірить у Мене, — ніколи не буде спраглим».

Правдиве навернення, - катехеза о. Олексія Самсонова

Правдиве навернення, - катехеза о. Олексія Самсонова

Святий папа Павло VI говорить: "У Царство Боже, проповідуване Христом, можна увійти тільки через "переміну серця", що проявляється в остаточній і повній зміні та оновленні всієї людини - усіх її думок, суджень та рішень".