Слухати Радіо

Зараз в ефірі

13:00

Свята Літургія з церкви Різдва Богородиці (Львів)

В ефірі

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:20

Дитяча катехиза

15:45

В Родині Радіо Марія

16:00

Катехиза з о. Віталієм Козаком

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:10

Новини

17:20

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

Ісус через мене відвідує цей світ. Як далеко я пускаю чи обмежую Христа у своєму життіі? Отець Кшиштоф Бузіковський

Поділитись з друзями
Настоятель Санктуарію Святого Йосифа (м.Гнівань), облат непорочної Діви Марії, отець Кшиштоф Бузіковський про Пресвяте Серце Ісуса.

"Наша бідність, обтяження та гіркота, розпач мають бути принесеними до Ісуса. Бог говорить до людей через пророка: "Вирву із вас камінне серце та заміню його на серце із плоті". Дозвольте Йому створити нове серце.
На одному боці стоїть людство, яке ходило шляхами неправоти, а з іншого боку стоїть Ісус Христос , який має добре серце. І така ситуація вельми напружена навіть сам Ісус називає це розділення - горе, про яке Він говорить не один раз в Євангелії, щоб в людині прокинулося сумління. Отже з однієї сторони стоїть Ісус з відкритим Серце, а з іншої ми, які блукали за своїми прихотями. Він говорить ГОРЕ, закликаючи до пробудження сердець з іншого боку. 

Нам потрібно прокинутися та визнати, що я ходив стежками своєї неправоти. Це трагічна ситуація, адже немає єднання. Ісус тут має серце добре та чутливе на кожну ситуацію мого життя. Він має велику та нескінченну любов у Своєму серці, яка вміє чекати та ніколи не згіршується мною. 

Ісус говорить нам, що завжди є час віддати Мені всі сумніви свого серця. Це говорить Ісус, який один раз взяв твої гріхи, ще до твого народження. Який ніс хрест обтяжений тягарями твоїх гріхів. Тоді він бачив таємниці та сумніви твої, а зараз Господь приходь вдруге через багато років до сучасного покоління, щоб ти ще раз віддав свої гріхи Йому на підставі твого власного рішення.

Тоді, в Страсну П'ятницю, Він добровільно взяв людські гріхи на хрест, який ніс на Своїх плечах. Але тут і зараз нам потрібно вже добровільно віддати Йому свої гріхи. Ісус хоче, щоб я повірив у Його любов та піднести мене із дна гріха. 

Ми зустрічаємо сьогодні багато людей, які не можуть довіритися Його Серцю через сумніви та невір'я в безкінечну любов Бога. Він хоче забрати всі без винятку наші провини та залишити дар Нового Завіту та союзу.

Наша бідність, обтяження та гіркота в устах, розпач мають бути принесеними до Ісуса. Бог говорить до людей через пророка: "Вирву із вас камінне серце та заміню його на серце із плоті". 

Існують сфери та справи, які ми вирішуємо поза Христом та вірою. Бог каже: "Віддай Мені все і звільни місце для Нового Завіту. Я хочу вкласти в твоє серце радість та мир". Ісус хоче від мене взяти те, що гірке та непотрібне.

Ісус хоче через мене відвідувати цей світ. Через мої думки жести та вчинки зменшити темряву та збільшити світло. Як далеко доходить Ісус до місць де буваю я? Тут багато чого залежить від мене бо я є представником Христа. Він хоче, щоб моє серце, уста,руки переносили люобв у це життя, яке за дверима Церкви.


Відгуки

"Чому ми називаємо Діву Марію Царицею і Матір'ю милосердя?" - відповідає сестра Каміла Кармалюк

"Чому ми називаємо Діву Марію Царицею і Матір'ю милосердя?" - відповідає сестра Каміла Кармалюк

Сестра Каміла Кармалюк, настоятелька Вікаріату Архангела Михаїла зі Згромадження Малих Сестер Непорочного Серця Марії провадить катехезу про Пресвяту Діву Марію Царицю і Матір Милосердя.
Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Історія життя та покликання автора численних програм на Радіо Марія брата Збігнєва Савчука (орден братів менших капуцинів, м. Красилів).
Отець Володимир Кусьнєж про головні юдейські свята

Отець Володимир Кусьнєж про головні юдейські свята

Отець Володимир Кусьнєж розповідає про головні свята єврейського народу в циклі програм: "Юдейські свята".
"Треба мати відвагу визнати, що ти недосконалий", - о.Віталій Козак

"Треба мати відвагу визнати, що ти недосконалий", - о.Віталій Козак

Отець Віталій Козак коментує щоденник святої Терези з Лізьє "Повість однієї душі".  Тема катехези стосується людської недосконалості.
Коли народилася Церква? - відповідає отець Міхал Бранкевич

Коли народилася Церква? - відповідає отець Міхал Бранкевич

Отець Міхал Бранкевич говорить про Пасху Ісуса Христа та пояснює сенс смерті та Воскресіння Ісуса Христа.