Слухати Радіо

Зараз в ефірі

19:00

Молитовна лінія

В ефірі

Дитяча катехиза

20:20

У ваших намірах

21:00

В родині "Радіо Марія"

22:00

Катехеза

22:40

Святий дня

23:00

У ваших намірах

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехеза

01:10

Католицька енциклопедія

01:40

Духовні читання

02:00

Катехеза

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

04:40

Головред

05:00

Наближаючись до православ'я

06:00

Дитяча катехиза

"Ми ніколи не планували скільки будемо мати дітей, Бог Сам все запланував”

Поділитись з друзями
Створено: 2017-07-20
Передача: У ваших намірах
Автор: Лаврентій Жезіцький
Ведучий: Тетяна Калініченко

В програмі "У ваших намірах" з отцем Лаврентієм Яном Жейзіцьким зустрічали гостей подружжя пана Марцеля і Лідії Ямрозік з Ясної Гури, які виховують сімох дітей і одинадцять внуків. "Скоро буде 40 років як ми одружені, але ми намагаємось з дружиною щоденно молитись разом. Чому нам вдається ця родина? Бо між нами є Ісус Христос, який і дає нам досвід вірності. Були в нас випадки, коли діти тяжко хворіли, тоді ми почали ревно просити Бога, але наша дитина майже вмирала... Ми з дружиною молились розарій разом і Господь зробив чудо, навіть лікарі не розуміли, як то могло статись...".

"Хоча не було великих проблем, але завжди маємо тримати руку на пульсі. Був випадок коли смерч знищив нам дім, але ми знову молились і Бог дав нам більше двох тижнів без дощів і ми змогли відновити дім. Тепер в нас питання, як можемо не вірити Богу? І тепер ми переконані, що Бог нам дарує це життя, і ми приймаємо його як благословіння".



Відгуки

"Не може бути перевтілення хліба і вина в Пресвяті Тіло і Кров без дії Святого Духа"

В денній катехезі отець Євген Фізер говорив про значення консекраційної молитви: "Коли священик виголошує консекраційну молитву, я навіть зупиняю сповідь. Вважаю, що варто залишити все в цей момент, перервати всі справи, зупинити всі думки – бо зараз на вівтар приходить сам Ісус Христос".

Отець Міхал Бранкевич: "Церква, приймаючи догмат про внебовзяття Богородиці, опиралася передусім на вірі, а не на фактах!"

Священик розповідав, що для нас означає і про що свідчить Внебовзяття Богородиці

"Тільки після відречення від сатани відбувається з’єднання з Христом"

Отець Орест Фредина  в денній катехезі говорив про наше спасіння в Ісусі Христі: "...Часто наші молитви скеровані на те, щоб мені щось сталося, щоб мені було краще, але молитви перших християн були інакші".  

"Потрібно ризикувати, бо коли ризикуєш – здобуваєш. Так робили апостоли і всі, кого ми сьогодні називаємо великими і святими"

В ефірі програми "Християнство сьогодні" неймовірно надихаюча сестра монахиня УГКЦ Симеона Довганюк, яка служить медичним капеланом в прифронтовому шпиталі. Про неї говорять, що це сестра, яка рятує зранені душі хлопців, що повернулись з АТО. 

"Неслухняні єпископу – неслухняні Христу"

Єпископський обов’язок навчати віри, освячувати  і правити, про це сьогодні говорив кармеліт Віталій Козак в денній катехезі. "Єпископам повною мірою довірено пастирське служіння, тобто щоденну турботу про своїх овечок; не слід вважати їх тільки намісниками Римських Архієреїв, бо вони здійснюють належну їм владу, а тому справді є предстоятелями народу, яким правлять. Тож верховна і вселенська влада не скасовує їхньої влади, а навпаки її визнає, укріпляє і захищає…".