Слухати Радіо

Зараз в ефірі

12:20

Пісня Перемоги

В ефірі

Трансляція Літургії із Собору Успіння Пресвятої Богородиці (м.Чернівці)

14:00

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:20

Дитяча катехиза

15:45

В Родині Радіо Марія

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:10

Новини

17:20

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з храму св. Яна з Дуклі (Житомир)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

Молитовний Щит Християнської служби порятунку : Молімося разом

Поділитись з друзями

  «Війна це завжди криза, але криза це ще й шанс на зміни. Під тиском формуються тверді структури, і навіть крихкий слабкий графіт перетворюється на найміцніший у світі діамант. Такі думки приходять, коли дивитися на нинішню ситуацію з погляду служителів ХСП, які не збираються плакати про трагедію, а стають до духовного бою і закликають інших ставати поруч.

      Починаючи з вересня 2021р. була започаткована спільна молитовна лінія на Радіо Марія у намірах Молитовного Щита  Християнської служби порятунку разом зі спільнотою  слухачів  Радіо Марія. Кожного 1-го четверга місяця, що починається,  виходила в ефірі Радіо Марія наша передача, але , на жаль, після 24 лютого 2022 року не мали такої можливості. І ось тепер відновлюємо нашу передачу у форматі, який зараз є можливим – без спільної молитви у прямому ефірі, але сподіваємось, що ближчим часом все ж відновимо передачу у звичному вже для наших радіослухачів  форматі. 

      Спільнота, якщо вона жива, дієва, - це живий організм. Саме тому вирішили провести цю  спільну зустріч , щоб  наочно відчути як живе цей організм, як він функціонує.

В передачі беруть участь : 

  • АНДРІЙ ОЛЕНЧИК - співзасновник і програмний координатор ХСП, служитель католицької спільноти Віднови у Святому Дусі «Мараната», член Ради Об’єднання католицьких спільнот, Командор Ордену Лицарів Йоана Павла ІІ ;
  • МАРИНА РОМЕНСЬКА – координатор Молитовного Щита Християнської служби порятунку, за спеціальністю – архітектор, а тому вже зараз готова  допомагати відбудовувати рідний Ірпінь.
  • Ведуча передачі – НАТАЛІЯ ОСТРІКОВА , волонтер-ведуча Радіо Марія, служитель Молитовного Щита Християнської служби порятунку .

                          Зараз не час для лякливого християнства! 

      Усі свідомі українці покликані тривати у духовному проломі за нашу Батьківщину і утворити монолітний Молитовний Щит, який стане нездоланною перешкодою на шляху палаючих стріл духовного ворога, смертоносної зброї фізичного ворога  та утворити своєрідний Щит Віри. Ми покликані посеред страху та тотальної розгубленості стати голосом миру, надії та здорового глузду, гасячи паніку і спонукаючи людей до усвідомленої самоорганізації, взаємодопомоги та кооперації заради загального блага . Ми покликані вести духовну війну за Росію у дусі Фатімського об’явлення, за зцілення історичної пам’яті її народів від імперських міфів «руского міра», за духовне пробудження росіян на шляху до істинної свободи та пізнання своєї справжньої Зараз не час і не місце для літеплого, декоративного, лінивого, лякливого і лукаво-пацифістського християнства. 

Андрій Оленчик:

    «Війна це завжди криза, але криза це ще й шанс на зміни. Під тиском формуються тверді структури, і навіть крихкий слабкий графіт перетворюється на найміцніший у світі діамант. Такі думки приходять, коли дивитися на нинішню ситуацію з погляду служителів ХСП, які не збираються плакати про трагедію, а стають до духовного бою і закликають інших ставати поруч.

Ізраїльтяни живуть в умовах війни, постійної небезпеки, весь час існування своєї держави. Нам також треба до цього звикати. Нам не треба лякатися; нам не треба панікувати ані ховатися від цих проблем — нам просто треба бути готовими. Покладатися на Бога, повністю, стояти в цьому «духовному проломі» за свою Батьківщину, за наші громади, за Церкву, за наші сім’ї. А з іншого боку — готуватися саме фізично. Саме цю частину роботи ми маємо проробити, і це завдання не просто якихось світських установ: це робота насамперед Церкви.
      Свідчення Марини Роменської – це розповідь  від першої особи про жахи окупації в лютому 2022 р. м. Ірпінь та силу молитву, міцність віри та великої довіри до Небесного Отця  у часи випробувань. 

«Я багато разів бачила дію молитви у житті вірних і бачила відповіді Бога для них, але зараз мені самій довелося пережити це . Хочу посвідчити як молитовник, як жінка, звичайна українка, як бабуся. Ірпінь, Буча стали містами-героями, бо люди, які жили в цих містах, разом з нашими воїнами зупинили загарбників, захистили Київ і Україну в якийсь час. Коли почалась війна, ми це одразу відчули, бо над нашим будинком пролетіли військові літаки і ми одразу взяли нашу зброю – це Розарій . І я попросила усіх наших друзів , знайомих, служителів Молитовного Щита, щоб долучились до цієї молитви. Це був ланцюжок подій Божих див…»


Будь-яка молитовна група, молитовне коло може взяти участь у молитві , також можна молитись індивідуально у намірах Молитовного щита.

Запис  нашої програми буде на сайті Радіо Марія у вкладці Архів передач, а також посилання на запис  передачі зможете знайти  на сайті Християнської служби порятунку.

Долучаймося до спільних молитв у намірах Молитовного Щита ХСП. Молімося разом!

      Контакти для долучення до Молитовного Щита та уточнення деталей:

Національний координатор Молитовного щита – Ольга Полюга. Пишіть у вайбері +380679307545 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

або резервний контакт:

Головний координатор Молитовного щита — Марина Роменська. Пишіть у вайбері +380672421983 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

Відгуки

Найбільш важкі дні святого Йосипа, - коментар Євангелія дня

Найбільш важкі дні святого Йосипа, - коментар Євангелія дня

Яків породив Йосифа, чоловіка Марії, від якої народився Ісус, названий Христом. А народження Ісуса Христа відбулося так. Коли Його Мати Марія була заручена з Йосифом, перш ніж вони зійшлися, виявилося, що вона мала в лоні від Духа Святого. 

Ісус та жінка схоплена на перелюбі, - коментар Євангелія дня

Ісус та жінка схоплена на перелюбі, - коментар Євангелія дня

Того часу Ісус пішов на Оливну гору. Та вдосвіта знову прийшов до храму, і весь народ приходив до Нього, і Він, сівши, навчав їх. А книжники й фарисеї привели жінку, схоплену на перелюбі і, поставивши її посередині, кажуть Йому: «Учителю, ця жінка явно була схоплена на перелюбі. В Законі Мойсей наказав нам таких побивати камінням. 

Україна не готова підняти білий прапор, - коментар Євангелія дня

Україна не готова підняти білий прапор, - коментар Євангелія дня

Того часу Ісус вийшов з Самарії до Галілеї, бо сам Ісус засвідчив, що пророк не має пошани на своїй батьківщині. Отже, коли прийшов у Галілею, галілеяни прийняли Його, побачивши все, що Він учинив у Єрусалимі на святі, оскільки й вони ходили на свято. 
Що робити, коли пробачити неможливо? - коментар Євангелія дня

Що робити, коли пробачити неможливо? - коментар Євангелія дня

Того часу, підійшовши до Ісуса, Петро сказав: «Господи, якщо згрішить мій брат проти мене, то чи маю йому прощати? І чи аж до семи разів?» Відповів йому Ісус: «Не кажу тобі до семи разів, але до сімдесяти разів по сім. 
"Жодний пророк не приймається на своїй батьківщині", - коментар Євангелія дня

"Жодний пророк не приймається на своїй батьківщині", - коментар Євангелія дня

Коли Ісус прийшов у Назарет, Він сказав народу у синагозі: «Воістину кажу вам, що жодний пророк не приймається на своїй батьківщині. По правді кажу вам, що багато вдів було у дні Іллі в Ізрáїлі, коли небо замкнулося на три роки й шість місяців, коли стався великий голод по всій землі.