Слухати Радіо

Зараз в ефірі

09:00

Молитовна лінія

В ефірі

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Ангел Господній

12:20

Хресна Дорога

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

14:00

Хресна Дорога

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:10

Новини

17:20

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Молитовна лінія

19:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

21:00

Вечірній ефір

"Отець Владислав Ванагс був людиною Духа", - отець Віктор Білоус

Поділитись з друзями
10 листопада у переддень двадцятої річниці народження для неба отця Владислава Ванагса у місті Городок Хмельницької області відбулася Свята Літургія, яку очолив отець Віктор Білоус, ректор Вищої Духовної семінарії Святого Духа Кам'янець-Подільської дієцезії.
Під час проповіді отець Віктор пригадав цікаві ситуації із життя отця Ванагса, які добре характеризували священника, його віру, довіру та любов до Бога і ближнього.
"Якого Духа мав отець Ванагс? Якою харизмою він нам тут служив? - запитує отець Віктор. - Перш за все, можна говорити про відважного та мужнього Духа отця Ванагса. Не легкі часи випали на долю отця Владислава, зрештою як і на долю багатьох віруючих людей.

Радянська влада намагалася зламати і знищити гідність людини. Отця Ванагса можемо сміливо зарахувати до плеяди подільських священників, які були велетнями Духа і боролися з радянською владою. Вони не зламалися і не піддалися рабству влади, їхні серця палали вільністю. Серед таких священників можемо пригадати: Антонія Хоміцького, Яна Ольшанського, Мартиріана Дажицького та інших і нашого Владислава Ванагса".

Відгуки

Чому насправді Юда зрадив Ісуса Христа?

Чому насправді Юда зрадив Ісуса Христа?

Євангеліє страсного вівторка проводить паралель між Юдою та Петром. Розбираємось, чому Юда не покаявся і у чому полягала його головна проблема?
Прощати, щоб жити! - коментар Євангелія

Прощати, щоб жити! - коментар Євангелія

Притча про немилосердного слугу (Мт 18, 21-35) вчить нас прощати. Чому Господь так навчає, і яка була головна провина слуги?
"Ми є вільні тільки в Ісусі Христі", - отець Василь Іванів

"Ми є вільні тільки в Ісусі Христі", - отець Василь Іванів

Продовження циклу програм "Храм Святого Духа". Отець Василь Іванів дає відповідь на питання: "Чому християни є  народом священників, пророків та царів".
Церква - Божий народ

Церква - Божий народ

Розпочинаємо новий цикл програм з отцем Василем Іванівим, ЧНІ УГКЦ "Храм Святого Духа. В програмі мова іде: "Церква - Божий народ".
Море побачило те й кинулось тікати, Йордан назад повернувся.

Море побачило те й кинулось тікати, Йордан назад повернувся.

Митрополит Тернопільський та Кременецький Нестор Писик, ПЦУ про урочистість празника Богоявлення Господа нашого Ісуса Христа.