Слухати Радіо

Зараз в ефірі

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

В ефірі

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

22:40

Духовні читання

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Розмова з екзорцистом

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Сім’я – колиска Божої любові»

Поділитись з друзями
Створено: 2021-12-22
17 грудня 2021 року в Києві відбувся Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Сім’я – колиска Божої любові». З цієї нагоди у прямому ефірі гостювали ініціаторку молитовних сніданків, українську артистку, громадську і політичну діячку Оксану Білозір та голову Міжнародного жіночого руху "За сімейні цінності" Наталю Федорчук.
У столиці України відбувся Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Сім’я – колиска Божої любові». У ньому взяли участь понад 100 гостей з усіх регіонів України.
Для дискусії та спільної молитви зібралися представниці різних конфесій та сфер діяльності: політики, бізнес-леді, науковці, соціальні діячі, педагоги і експерти різних галузей закордонні гості. Подія особлива тим, що така ініціатива відбулася вперше.
Організаторами заходу виступили: - міжнародний жіночий рух «За сімейні цінності»; - рух молитовних сніданків України;
- міжнародний рух «Покликані».
Жіночий молитовний сніданок відбувся напередодні Різдва невипадково. Під час заходу гості запалили Вифлеємський вогонь - символ миру та добра, який крокує цілим світом і зараз є таким необхідним символом єдності і українській державі.
«Головна ідея заходу - об’єднати жінок з різних регіонів, з різних конфесій в єдності наших помислів і спільній молитві за сім’ю перед великим святом Різдва. Хочеться побажати кожній українській родині любові, радості, щастя, щирої молитви і щирих цінностей по відношенню один до одного», – зазначає Наталія Федорчук, голова ВГО «За сімейні цінності».
«Ми усвідомлюємо роль жінки в Божому задумі. Вона покликана бути донькою, мамою, дружиною, сестрою, а своїми талантами й мудрістю змінювати світ на краще. Але на жаль, сьогодні цінності замінили на цінники і це призвело до багатьох духовних, суспільних і економічних проблем. Тому ми зібралися разом, щоб підняти актуальність цих проблем і помолитися за зміни в серцях українських людей. Жінка є особлива для Бога, на неї покладена величезна місія і Мами, і Вчительки!" - заявила народна артистка України, політична діячка Оксана Білозір.
На Всеукраїнському жіночому молитовному сніданку із доповіддю "Створення довірливих взаємин між чоловіком та дружиною" виступила представниця Національного сніданку Німеччини Катінка Акерман. Про силу любові та можливості все розпочати знову ділилася Світлана Співакова, експерт сфери ЗСЖ та засновниця 7 брендів. Її свідчення не залишило байдужим нікого. «Тільки Бог може із руїн відтворити все нове. Це непростий шлях, але він починається з першого кроку, який називається прощення» - розповіла засновниця руху «Покликані».
Про диво Різдва говорила сестра Христофора Буштин, екс-очільниця Комісії УГКЦ з питань освіти, а нині – координаторка Католицької школи у Києві. «Ми не маємо здатності досягти Бога, але Бог мав безмежну доброту прийти нам назустріч, дозволив нам справді зустріти Його з незбагненних просторів Свого царства, яке є таємницею для нас. Важливо не стільки те, що ми віддаємо, а скільки любові, яку ми вкладаємо в дарування», – завершила цитатою Терези Калькутськоі с.Христофора.
Оксана Білозір зазначила також про необхідність відновлення Державної програми підтримки сім’ї, повернення державного органу з питань сімейної політики України та створення міжнародного об’єднання впливових жінок для реалізації суспільно-вагомих ініціатив, покликаних згуртувати жіноцтво світу.
Під час заходу відбулись: виступи дитячих колективів, спів різдвяних колядок, мотивуючі свідчення Божих чудес, привітання від лідерів Молитовних сніданків з інших країн.
За результатами дискусії Першого Всеукраїнського жіночого молитовного сніданку Міжнародний жіночий рух «За сімейні цінності» звернеться до органів центральної та місцевої влади з ініціативою розглянути й реалізувати пропозиції українського жіноцтва у сфері сімейної політики.

Відгуки

"Берегти Землю - це наказ Господній", - о.Євген Габров

"Берегти Землю - це наказ Господній", - о.Євген Габров

Отець Євген Габров з Ордену Отців Маріянів в програмі "У Ваших намірах" говорить про те що Католицька Церква вчить про збереження довкілля. Ця програма присвячена 38-м роковинам Чорнобильської трагедії. 
Для чого насправді потрібна спільнота в Церкві?

Для чого насправді потрібна спільнота в Церкві?

Отець Артур Сподар пояснює слова Ісуса Христа: "Випливи на глибину". Що це означає і як цьому допомагає спільнота.
"Війна - це проклятий час" - отець Міхал Бранкевич

"Війна - це проклятий час" - отець Міхал Бранкевич

Говоримо з отцем Міхалом Бранкевичем про війну та причини її виникнення.
Як Фра Анжеліко показав глибину Євангелія через фреску "Благовіщення"?

Як Фра Анжеліко показав глибину Євангелія через фреску "Благовіщення"?

Стефанія Демчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри історії мистецтв, історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, розповідає про особливості фрески "Благовіщення" Фра Анжеліко, яка прикрашає стіну монастиря Сан-Марко у Флоренції.
Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

"Рух та творчість потрібні дітям, як вітаміни". Про виховання через мистецтво розповідає вчитель мистецтва та технологій Салезіянського приватного ліцею «Всесвіт» у Житомирі, керівник театрального гуртка «Філотея», дружина, мама чотирьох дітей, учасниця «Домашньої Церкви» родинної гілки Руху «Світло-Життя», Юлія Чупріна.