Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Меса

08:00

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:30

Годинки

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Сім’я – колиска Божої любові»

Поділитись з друзями
Створено: 2021-12-22
17 грудня 2021 року в Києві відбувся Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Сім’я – колиска Божої любові». З цієї нагоди у прямому ефірі гостювали ініціаторку молитовних сніданків, українську артистку, громадську і політичну діячку Оксану Білозір та голову Міжнародного жіночого руху "За сімейні цінності" Наталю Федорчук.
У столиці України відбувся Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок «Сім’я – колиска Божої любові». У ньому взяли участь понад 100 гостей з усіх регіонів України.
Для дискусії та спільної молитви зібралися представниці різних конфесій та сфер діяльності: політики, бізнес-леді, науковці, соціальні діячі, педагоги і експерти різних галузей закордонні гості. Подія особлива тим, що така ініціатива відбулася вперше.
Організаторами заходу виступили: - міжнародний жіночий рух «За сімейні цінності»; - рух молитовних сніданків України;
- міжнародний рух «Покликані».
Жіночий молитовний сніданок відбувся напередодні Різдва невипадково. Під час заходу гості запалили Вифлеємський вогонь - символ миру та добра, який крокує цілим світом і зараз є таким необхідним символом єдності і українській державі.
«Головна ідея заходу - об’єднати жінок з різних регіонів, з різних конфесій в єдності наших помислів і спільній молитві за сім’ю перед великим святом Різдва. Хочеться побажати кожній українській родині любові, радості, щастя, щирої молитви і щирих цінностей по відношенню один до одного», – зазначає Наталія Федорчук, голова ВГО «За сімейні цінності».
«Ми усвідомлюємо роль жінки в Божому задумі. Вона покликана бути донькою, мамою, дружиною, сестрою, а своїми талантами й мудрістю змінювати світ на краще. Але на жаль, сьогодні цінності замінили на цінники і це призвело до багатьох духовних, суспільних і економічних проблем. Тому ми зібралися разом, щоб підняти актуальність цих проблем і помолитися за зміни в серцях українських людей. Жінка є особлива для Бога, на неї покладена величезна місія і Мами, і Вчительки!" - заявила народна артистка України, політична діячка Оксана Білозір.
На Всеукраїнському жіночому молитовному сніданку із доповіддю "Створення довірливих взаємин між чоловіком та дружиною" виступила представниця Національного сніданку Німеччини Катінка Акерман. Про силу любові та можливості все розпочати знову ділилася Світлана Співакова, експерт сфери ЗСЖ та засновниця 7 брендів. Її свідчення не залишило байдужим нікого. «Тільки Бог може із руїн відтворити все нове. Це непростий шлях, але він починається з першого кроку, який називається прощення» - розповіла засновниця руху «Покликані».
Про диво Різдва говорила сестра Христофора Буштин, екс-очільниця Комісії УГКЦ з питань освіти, а нині – координаторка Католицької школи у Києві. «Ми не маємо здатності досягти Бога, але Бог мав безмежну доброту прийти нам назустріч, дозволив нам справді зустріти Його з незбагненних просторів Свого царства, яке є таємницею для нас. Важливо не стільки те, що ми віддаємо, а скільки любові, яку ми вкладаємо в дарування», – завершила цитатою Терези Калькутськоі с.Христофора.
Оксана Білозір зазначила також про необхідність відновлення Державної програми підтримки сім’ї, повернення державного органу з питань сімейної політики України та створення міжнародного об’єднання впливових жінок для реалізації суспільно-вагомих ініціатив, покликаних згуртувати жіноцтво світу.
Під час заходу відбулись: виступи дитячих колективів, спів різдвяних колядок, мотивуючі свідчення Божих чудес, привітання від лідерів Молитовних сніданків з інших країн.
За результатами дискусії Першого Всеукраїнського жіночого молитовного сніданку Міжнародний жіночий рух «За сімейні цінності» звернеться до органів центральної та місцевої влади з ініціативою розглянути й реалізувати пропозиції українського жіноцтва у сфері сімейної політики.

Відгуки

Безпечне середовище для дітей в ліцеї "Всесвіт" та навчання в умовах війни

Безпечне середовище для дітей в ліцеї "Всесвіт" та навчання в умовах війни

Про навчання дітей під час війни та створення безпечного середовища у навчальному закладі розповідає Анна Омельчук - вчителька англійської мови та аніматор ораторію в салезіянському ліцеї "Всесвіт", м. Житомир.

Як спілкуватися з духовними особами?

Як спілкуватися з духовними особами?

Часто від світських людей можна почути, що вони не знають, з чого розпочати розмову з духовною особою, і взагалі, як з нею вести діалог. Сестра Наталя Вакулішина в програмі "У Ваших намірах" розвінчує стереотипи, пов'язані з представниками духовного світу, і радить просто бути собою.
Ми не відчуваємо спеки, лише радість!

Ми не відчуваємо спеки, лише радість!

Група паломників на чолі з отцем Збігнєвом Савчуком ділиться переживанням від прощі до Бердичівської Божої Матері.
Військова освіта. "Наші випускники працюють в усіх силових структурах України", - підполковник Антон Ланко

Військова освіта. "Наші випускники працюють в усіх силових структурах України", - підполковник Антон Ланко

В Україні триває вступна кампанія, а в умовах повномасштабної війни особливо актуальними залишаються військові спеціальності. Які престижні професії можна здобути у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут розповідає заступник начальника факультету телекомунікаційних систем, підполковник Антон Ланко.
"Завжди варто давати Богу щось більше!" - отець Мар'ян Мельничук про мету паломництва

"Завжди варто давати Богу щось більше!" - отець Мар'ян Мельничук про мету паломництва

Отець Мар'ян Мельничук говорив про важливість паломництва у життя християнина.