Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Непісні розмови

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:30

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Розарій

07:40

Годинки

08:00

Ранкова молитва

08:10

Святий дня

08:20

Біблійні читання

08:30

Недільні читання

09:00

Молитовна лінія

10:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

11:20

Катехиза

Притча про братерську любов

Поділитись з друзями
Розпочинаючи новий цикл програм з сестрою Дам'яною Галущак, читали першу притчу Браяна Кавано про двох братів та любов між ними.
Стосунки між рідними бувають різними, але дуже приємно бачити взаємну любов та допомогу між ними.
                                   Притча "Зерно любові"
Два брати вели спільне господарство. Один був одружений і мав багато дітей. Другий жив одинаком. Та плоди своєї праці й прибутки вони завше ділили порівну. Одного дня самотньому братові спало на думку таке: «Це несправедливо, що ми з братом ділимо врожай і прибутки порівну. Я ж бо живу самотньо, і потреби мої вельми скромні». Відтак він щоночі витягував з власної комори мішок зерна, прокрадався до братової стодоли й залишав його там.

Тим часом і одружений брат міркував собі: «Це несправедливо, що ми з братом ділимо врожай і прибутки порівну. Врешті-решт, я людина сімейна, маю дружину, яка піклується про мене, маю дітей, котрі піклуватимуться про мене в майбутньому. А мій брат не має нікого, хто дбав би про його майбутнє, про його старість». Тому щоночі він також брав мішок зерна й крадькома підкидав до братової комори. Обидва разом сушили собі голову, чому їхнього збіжжя ніколи не маліє, і, нарешті, однієї ночі зустрілися в темряві. Тоді й збагнули, що власне, діється. Скинули мішки з плечей і міцно, по-братськи обнялися.

Відгуки

Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

З 1 до 7 вересня 2024 року в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання. Тема цьогорічно заходу: "Бог смартфона".  Про виклики та завдання цієї ініціативи розповідає Анна Додар - працівниця секретаріату Комісії у справах душпастирства молоді, вчителька Салезіянський ліцей "Всесвіт", міста Житомира. 
Чи варто старатися подобатися Богу, чи Він нас і так любить?

Чи варто старатися подобатися Богу, чи Він нас і так любить?

Брат-францисканець, отець Микола Орач в програмі "У Ваших намірах" дає відповідь на питання: Чи варто докладати зусиль аби подобатися Богу? Чи можливо догодити Богу, і одночасно людині? Як Церква дивиться на тих хто користується послугами косметолога? Що таке духовна краса? Священник радить насамперед налаштувати свої стосунки з Богом, як з найближчим другом.
ШКОЛА ДУШПАСТИРІВ МОЛОДІ не тільки для священників

ШКОЛА ДУШПАСТИРІВ МОЛОДІ не тільки для священників

Брат-францисканець Юстин Копитко очільник Школи душпастирів молоді в програмі У Ваших намірах запрошує на навчання та розповідає про формацію тих, хто хоче служити молодій Церкві. ШДМ - це спеціально розроблена програма за допомогою якої учасник отримає необхідні знання для більш кращого служіння.Офіційний сайт Комісії душпастирства молоді при єпископаті РКЦ: https://juvanima.org.ua/
"Моя місія: формувати бачення України", - Митрополит Нестор Писик

"Моя місія: формувати бачення України", - Митрополит Нестор Писик

Митрополит Тернопільський та Кременецький Нестор Писик, ПЦУ про важливість місії Південно-західною Грецією.
Чому Церква називає Богородицю Царицею Неба і Землі?

Чому Церква називає Богородицю Царицею Неба і Землі?

Отець Вальдемар Павелець в програмі "У Ваших намірах" говорить про Діву Марію Царицю. Священник розповідає, що життя Богородиці зовсім не було царським, вона не носила ані урочистого одягу ані мали корони. Натомість традиція Церкви показує Марію як королеву. Автор програми додає, що офіційно титул Цариці Неба і Землі Католицька Церква починає використовувати після того як Папа Пій ХІІ видав свою енцикліку «Ad caeli Reginam» (До Цариці небес).