Слухати Радіо

Зараз в ефірі

15:20

Дитяча катехиза

В ефірі

В Родині Радіо Марія

16:00

Катехиза з о. Віталієм Козаком

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:10

Новини

17:20

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св. Літургія із Санктуарію Пресв'ятого Серця Ісуса (Кам'янець - Подільський)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Розмова з Патріархом

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

Родини, які постраждали від жахіть війни запрошують на безкоштовний психосоціальний курс "Право бути щасливими" у Києві.

Поділитись з друзями
Триває набір родин з дітьми-підлітками (13 – 15 років) у проект психосоціальної підтримки «Право бути щасливими», місто Київ. Програма психосоціальної підтримки створена для родин, які постраждали в наслідок війни і потребують уваги та професійного супроводу. Як діє програма допомоги батькам та дітям розповідає психолог Ольга Плетка - кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник Інституту соціальної та політичної психології.
Наразі ми запрошуємо родини з підлітками 13-15 років, які постраждали від жахіть війни. В проекті "Право бути щасливими" ми працюємо з батьками та дітьми. Для батьків ми розкриємо, що відбувається з людиною під час стресу та що з цим робити. Дізнаємося як  віковий стрес накладається на стрес війни та як допомогти дитині відновитися щоб жити в цій реальності.


Напруга може поступово накопичуватися і ми можемо не помічати її. Часто наше тіло не витримує навантаження і з'являються численні хвороби. Лише розслабившись ми розуміємо які були напружені. Тут рекомендована системна профілактика та чистка свого організму. Тому цей проект для людей які хай і не розуміють, що відбувається, але відчувають, що потрібна підтримка та допомога. 


У країні триває дуже серйозна подія, війна, що травмує психіку. Якщо ви бачите, що дитина відмежувалася, погано спить, чи в ступорі, тремтять кінцівки, панічні атаки від інформації з фронту - це яскравий сигнал, що потрібно зайнятися собою та дитиною. Мета наших занять - через практики повернути себе в нормальний стан. Це соціальний супровід та підтримка щоб людина змогла усвідомити та почала робити кроки для відновлення. Перше заняття відбудеться вже 15 липня, а курс триватиме до 29 серпня. 

Щоб потрапити в проект "Право бути щасливим" потрібно зареєструватися на сайті або Фейсбук сторінці Центр реабілітації та реадаптації ЯРМІЗ , або заповнити реєстраційний лист "Право бути щасливим" . Далі відбудеться зустріч та знайомство з учасниками. 




Відгуки

Як Фра Анжеліко показав глибину Євангелія через фреску "Благовіщення"?

Як Фра Анжеліко показав глибину Євангелія через фреску "Благовіщення"?

Стефанія Демчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри історії мистецтв, історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, розповідає про особливості фрески "Благовіщення" Фра Анжеліко, яка прикрашає стіну монастиря Сан-Марко у Флоренції.
Біси та біснуватість, - катехеза отця Романа Василіва

Біси та біснуватість, - катехеза отця Романа Василіва

"Гадаринські біснуваті були під владою зла настільки, що через страх перестали мислити, як люди". Про ставлення людини до проблеми зла розповідає настоятель парафії Святої Анни УГКЦ, місто Борислав, отець Роман Василів.
Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

"Рух та творчість потрібні дітям, як вітаміни". Про виховання через мистецтво розповідає вчитель мистецтва та технологій Салезіянського приватного ліцею «Всесвіт» у Житомирі, керівник театрального гуртка «Філотея», дружина, мама чотирьох дітей, учасниця «Домашньої Церкви» родинної гілки Руху «Світло-Життя», Юлія Чупріна.
"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

У програмі "Люди Справи" художник та коваль, член спільноти "Сім'я Каміліан", Юрій Гандера. 


"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

Отець Енріке Лопес Імбернон продовжує цикл програм "Святий Іриней. Доказ апостольського проповідування". Роздумуємо над 17 пунктом Епідейксису: "Кров Авеля".