Слухати Радіо

Зараз в ефірі

18:00

Св. Літургія із Санктуарію Пресв'ятого Серця Ісуса (Кам'янець - Подільський)

В ефірі

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

22:40

Духовні читання

23:00

Слово на кожен день

23:45

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Католицька енциклопедія

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Голос народу, голос Божий

Свідки в наш час найміцніше промовляють. Святий Павло як свідок Христа.

Поділитись з друзями
"Людина має розуміти і зробити вибір, що робити далі. Коли наближається смерть, - ані розум, ані тіло не рятує. Спільнота Коринтян Святого Павла була спільнотою простих портових людей. Все зупиниться - залишиться тільки любов." - говорить отець Олександр Могильний.
"Євангеліст Лука навернувся завдяки Святому Павлу. Одне з яскравих і промовистих є Євангеліє від язичника в минулому і лікаря Луки, де він представляє нам правдиве обличчя Бога Отця як лікаря, котрий прийшов до середовища, де панує смерть, пітьма. А пітьма - це завжди символ безнадії, щоб проголошувати нам добру новину." - каже отець Олександр Могильний.Сьогодні нам може здаватися, що йде найгірший час, але для історії спасіння це є черговий час, час боротьби за людину, де людина має знов зрозуміти і вибрати куди іти, що робити далі. Старий Заповіт говорить про те, що Бог втрутився в історію життя - в події й факти. Наслідком цього бачимо перемогу. Найміцніше було останнє Слово Бога - це Ісус Христос.Відсутність свободи - це приховання мислення. Сьогодні приходить час стати в правді, бо диявол є батьком брехні. Ми вже є плодами війни. Диявол показує, що ми обираємо і які маємо наслідки. Шукаючи компроміс зі злом можна перестати  боротися, перестати вірити в правду, а правда є Бог. Апостол Павло став апостолом народів, який пройшовся усією Європою. Він побачив, як людина сучасна живе поряд зі злом і не бачить сенсу життя - не бачить Бога. Сьогодні величезна частина молодих людей втекла з країни. Де є сила? Де є мудрість? Коли наближається смерть, - ані розум, ані тіло не рятує. Спільнота Коринтян Святого Павла була спільнотою простих портових людей. Павло проголошує Розіп'ятого Христа як шлях спасіння. Павло показує, що за кризою любові іде криза людяності. Гріх - це вибір, стиль життя. 
Сутністю християнства не є віра в Бога як такого заради ідеї, але сутністю є повірити в Бога, який входить в історію. 

Відгуки

"Перші християнські спільноти після П'ятидесятниці", - катехеза отця Олега Жарука

"Перші християнські спільноти після П'ятидесятниці", - катехеза отця Олега Жарука

В ефірі Радіо Марія катехеза  ректора Інституту Богословських Наук Непорочної Діви Марії в Городку, отця Олега Жарука. Священник розпочинає цикл програм про історію Церкви. Історія - це наука, яка вимагає хронології, тому в першій програмі катехит розповідає про ранні християнські спільноти, які зароджуються після П'ятидесятниці.
"Школа Марії - це школа Любові, це справа Божа", -  Юлія Скубій.

"Школа Марії - це школа Любові, це справа Божа", - Юлія Скубій.

Як я переживаю своє учнівство? Як я переживаю любов Божу? Як я переживаю свій гріх? Про Божу справу, зцілення і "світло зсередини" на Школі Марії розповідає відповідальна за Київську філію ШХЖіЄ Юлія Скубій.
«Афанасій Заходу». Святий Іларій Піктавійський

«Афанасій Заходу». Святий Іларій Піктавійський

Про видатного богослова Іларія з Пуатьє розповідає священник парафії Володимира та Ольги УГКЦ, викладач богослов'я в Українському Католицькому Університеті (м. Львів) отець Олег Кіндій.
Очікування месії за часів життя Ісуса Христа

Очікування месії за часів життя Ісуса Христа

"Зилоти хотіли використати Спасителя для реалізації своїх планів, але Він утік від них". Про месіанські концепції в середовищі Ісуса Христа розповідає отець Гжегож Вавжиняк, настоятель парафії Святого Івана Павла ІІ, РКЦ, м. Рівне. 

"Нехай приходять муки - любов все переносить!" -  свята Вероніка Джуліані

"Нехай приходять муки - любов все переносить!" - свята Вероніка Джуліані

Брат-капуцин Віктор Дешук розповідає про сестру-капуцинку святу Вероніку Джуліані, першу святу жіночого ордену капуцинів.