Слухати Радіо

Зараз в ефірі

06:00

Дитяча катехиза

В ефірі

Меса

07:40

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:15

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Царице Неба

12:20

Пісня Перемоги

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

14:00

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:20

Дитяча катехиза

15:45

В Родині Радіо Марія

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

"Так як тримаються наші Захисники в Маріуполі - диво героїзму!" - Євген Дикий про зону ООС та Київ

Поділитись з друзями
Створено: 2022-04-07
Передача: Резонанс

Ракетними обстрілами та авіаналітами на всю Україну путін хоче залякати наш народ, піддати його паніці та схилити еліти до миру за будь-яку ціну. Реальних ресурсів перемогти нашу країну у росії немає! А ось звірства в Бучі - це просто вияв руської душі, яка такою завжди була і якій дали можливість проявитися в умовах війни. В цьому переконаний Євген Дикий - український науковець, військовик, публіцист, кандидат біологічних наук, учасник війни на сході України, у 2014 році — командир 2-ї роти 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар». З лютого 2018 року очолює Національний антарктичний науковий центр.



"Окупанти можуть спробувати повернутися у Київ після того, як спробують взяти одну зі своїх ключових цілей на сході України: Маріуполь, Харків, або те і друге.

Але давайте спершу подивимося, як їм вдастся взяти ці області. Щодо Маріуполя, будьмо відверті, шанси у них є. Там досі фантастично тримаються наші Захисники; це диво героїзму, насправді. Але ж окрім героїзму потрібні ще і ресурси. І в умовах блокади міста ці ресурси можуть просто закінчитися.А ось шансів взяти Харків у орків не набагато більше, ніж було взяти Київ. І я б прогнозував для них такий самий результат.

Тому тут можна говорити лише про гіпотезу: а якщо раптом у них підуть справи на "сході України"? Так, однозначно, вони там ще у наступальній фазі. Вони туди ще перекинуть резервістів для латання дірок, а ще кинуть тих, кого відвели від Чернігова та Києва. Цим вони посилять свої угрупування. Тому нашим стане ще важче (в зоні ООС, - авт.), але при цьому у нас там оборона достатньо сильна і ешелонована. Там йде битва за кожен міський квартал, за кожен кілометр просування, а втрати у наступаючої сторони дуже серйозні! 

Щось, швидше за все, вони там "відіжмуть". Але це саме "віджимання" забиратиме у них дуже багато ресурсів. Однак не варто забувати, що є ще Південь, де ми вже у наступі, а вони в обороні: серйозній, ешелонованій; на жаль, у них був місяць на підготовку. 

В цій ситуації малоочевидна імовірність, що вони повернуться на північний напрямок значними силами.Тому станом на сьогодні єдиною реальною загрозою для Києва залишаються ракетні та авіаудари!" - наголосив Євген Дикий.

Відгуки

"Сьогоднішній світ більше потребує свідків, аніж учителів!" - отець Олександр Халаїм

"Сьогоднішній світ більше потребує свідків, аніж учителів!" - отець Олександр Халаїм

Отець Олександр Халаїм розповідає про місійність Церкви та кожного з нас.
Які пісноспіви звучать в час Великого Посту?

Які пісноспіви звучать в час Великого Посту?

Отець Руслан Грех говорив про Богослужбові наспіви Великого посту Страсного тижня.
Що говорить Церква про штучний інтелект?

Що говорить Церква про штучний інтелект?

Російсько-українська війна показує, що людство все більше використовує штучний інтелект. Проте цей напрямок розвитку не обмежується лише військовим застосуванням. Світові соціальні мережі, банківські системи та інші сервери поступово переходять під контроль неодухотворених засобів обчислення.

Які загрози несе штучний інтелект і що про це говорить Церква, ми говоримо з отцем Міхалом Бранкевичем.

"Егоїзм - головна причина подружніх зрад", - отець Міхал Бранкевич

"Егоїзм - головна причина подружніх зрад", - отець Міхал Бранкевич

Отець Міхал Бранкевич пояснює причини подружніх зрад. Згідно з дослідженнями, 85% випадків зради відбуваються на робочому місці. Ймовірність подружньої зради також залежить від професії. В зоні ризику насамперед перебувають лікарі, вчителі, підприємці (джерело: www.dailymail.co.uk).
Як навчитися вірити? - досвід Авраама у катехизі отця Кшиштофа Бузіковського

Як навчитися вірити? - досвід Авраама у катехизі отця Кшиштофа Бузіковського

Отець Кшиштоф Бузіковський розповідає про Авраама, його віру та чесноти.