Слухати Радіо

Зараз в ефірі

06:00

Дитяча катехиза

В ефірі

Голос народу, голос Божий

07:00

Меса

07:40

Дитяча катехиза

08:00

Святий дня

08:10

Житія святих

08:15

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Трансляція богослужіння з Патріаршого собору УГКЦ

13:00

Акафист

14:00

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:10

Новини

17:20

Голос народу, голос Божий

"В Різдвяний час Богородиця у Меджугорʼє приходить сповнена особливої радості", - Тереза Гажійова

Поділитись з друзями
Тереза Гажійова (Спільнота "Світло Марії") розповідає про Різдво у Меджугорʼє та коментує останні послання Пресвятої Богородиці: "Марія у цей час запрошує нас увійти в тишу наших сердець та віддати своє життя Ісусу, а в перший день 2024 року Богородиця запросила нас молитися її намірах. Багато людей сьогоднішнього світу не розуміють сенсу молитви, тому що не бачать сили, яке має зло"
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 грудня 2023 року через візіонерку Марію Лунетті


"Дорогі діти! Приношу вам Свого Сина Ісуса, щоб наповнив ваші серця миром, бо Він є мир. Дітоньки, шукайте Ісуса в тиші вашого серця, щоб знову народився. Світ потребує Ісуса, тому, дітоньки, шукайте Його через молитву, бо Він дається щоденно кожному з вас". Сьогодні Богородиця прийшла у святковому одязі, з малим Ісусом на руках, і Ісус простягнув руку на знак благословення, а Богородиця молилася над нами арамейською мовою.

ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ БОГОРОДИЦІ, ЦАРИЦІ МИРУ, ЧЕРЕЗ ВІЗІОНЕРА ЯКОВА ЧОЛО, 25 ГРУДНЯ 2023 РОКУ

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цьогоріч. Явління почалося о 14:20 і тривало 6 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання: «Дорогі діти! Сьогодні зі Своїм Сином на руках хочу всіх вас закликати просити Малого Ісуса про зцілення свого серця. Діти, часто у ваших серцях панує гріх, який руйнує ваше життя, - і не можете відчути Божої присутності. Тому сьогодні, у цей благодатний день, коли благодать шириться всім світом, віддайте Господу своє життя і серце, щоб Господь зцілив їх Своєю благодаттю. Тільки чистим серцем зможете знову відчути народження Ісуса в собі, і світло Його народження освітить ваше життя. Благословляю вас Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик».

Послання Богородиці, Цариці миру, 1 січня 2024 року через візіонерку Марію Лунетті

Після більш ніж двох з половиною годин спільної молитви на горі Подбрдо,  об’явлення Богородиці почалося близько 17:40 і тривало близько п’яти хвилин. Після об’явлення Марія Лунетті сказала:"Богородиця прийшла радісна, молилася над нами й укінці промовила: «Дякую вам, що ви відповіли на Мій заклик і  молилися в Моїх наміреннях". Діва Марія також сказала: «Ви не пожалієте - ні ви, ні ваші діти, ні діти ваших дітей». Богородиця благословила нас".

Відгуки

Про Юду Іскаріота, про святого Йосипа та виноградні галузки, - коментар Євангелія дня

Про Юду Іскаріота, про святого Йосипа та виноградні галузки, - коментар Євангелія дня

Того часу Ісус сказав своїм учням: «Я є правдива виноградна лоза, а Мій Отець — виноградар. Усяку галузку в Мені, яка не приносить плоду, Він відтинає; а всяку, яка родить плід, очищає, щоб більший плід приносила. Ви вже чисті через слово, яке Я вам сказав. 
Коли буде мир? - коментар Євангелія дня

Коли буде мир? - коментар Євангелія дня

Того часу Ісус сказав своїм учням: «Мир залишаю вам, Мій мир Я даю вам. Не так, як світ дає, Я даю вам. Хай не тривожиться ваше серце і не лякається. Ви чули, що Я сказав вам: “Я йду, і Я прийду до вас”. Якби ви любили Мене, то зраділи би, що іду до Отця, бо Отець більший від Мене! І тепер Я сказав вам раніше, ніж це станеться, щоб тоді, коли воно станеться, ви повірили. Не довго вже говоритиму з вами, бо надходить князь світу, та в Мені Він не має нічого. Але щоби зрозумів світ, що Я люблю Отця і, як заповів Мені Отець, так Я і роблю».

Страсний тиждень, молитва Ісуса Христа, свята Катерина Сієнська, - коментар Євангелія дня

Страсний тиждень, молитва Ісуса Христа, свята Катерина Сієнська, - коментар Євангелія дня

У той час Ісус, відповідаючи, сказав: «Славлю Тебе, Отче, Господи неба й землі, що втаїв Ти це від премудрих та розумних і відкрив те немовлятам. Так, Отче, бо то було Тобі до вподоби. 
"Ідіть по цілому світі й усьому творінню проповідуйте Євангеліє", - коментар Євангелія дня

"Ідіть по цілому світі й усьому творінню проповідуйте Євангеліє", - коментар Євангелія дня

В той час Ісус явився одинадцятьом і сказав їм: «Ідіть по цілому світі й усьому творінню проповідуйте Євангеліє. Хто повірить і охреститься, буде спасенний, а хто не повірить, осуджений буде. 
Влучання ракети у харківську вежу, святий Юрій, Ісус - двері для овець, - коментар Євангелія дня

Влучання ракети у харківську вежу, святий Юрій, Ісус - двері для овець, - коментар Євангелія дня

Було тоді в Єрусалимі свято Відновлення. Була зима; й Ісус ходив у храмі в притворі Соломона. Тож обступили Його юдеї і говорили Йому: «Доки будеш томити нашу душу? Якщо Ти Христос, скажи нам відкрито!»