Слухати Радіо

Зараз в ефірі

07:00

Хресна Дорога

В ефірі

Гіркі жалі

08:00

Святий дня

08:10

Житія святих

08:15

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Ангел Господній

12:20

Хресна Дорога

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

14:00

Хресна Дорога

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:10

Новини

"Вставай з колін, ти - лицемір! Я відчуваю, що це не щиро, - сказав я Сандею Аделаджі", - Михайло Паночко про лжепастирів, вакцинацію та Антихриста-гея

Поділитись з друзями

12 листопада Старший єпископ Української Церкви Християн Віри Євангельської Михайло Паночко святкуватиме 70-річний ювілей.

У великому інтерв'ю для Радіо Марія дізналися від пастиря про його греко-католицькі корні, як Господь неодноразово рятував пану Михайлу життя, чи є підстави говорити про наближення Апокаліпсису і чим може бути небезпечна вакцинація.


Про лжепастирів

"Сандей Аделаджа гарно починав, але потім все погіршилося. Користуючись Біблією він починав сильно тероризувати пастирів, просто підминав під себе. Все як у романі Ільфа та Петрова: "І тут Остапа понесло!" Поводив себе гордовито: охорона, джипи, гроші! Я, навіть, подумав: "Бідний ти чоловіче, забув звідки вийшов - з бідної Нігерії!". Різнокольоровий одяг, мова, сміх, регіт! А його прокльони пасторів, взагалі були чимось демонічним. Я мав матеріали, які про це свідчили. Мені сильно це заболіло. Тоді ми вирішили його "зв'язати" і сказали йому: "Або ти каєшся, або залишаєш церкву, ставиш другого, бо ти не можеш тут бути!

Я зробив консиліум різних євангельських об'єднань у Києві. Ми йому пред'явили до очей сім доказаних звинувачень, серед яких були зловживання владою, фінансами, єресь, обман та інше. Ми запропонували йому покаятись. Та він не послухався, впав на коліна, став проситись, вибачатись. Я йому сказав: "Вставай з колін, ти - лицемір! Я відчуваю, що це не щиро, а зі страху!"

Він перейшов ту лінію, коли вже втратив Божий страх. Після цього людину лукавий несе по повній, і він занурюється у гріх ще більше!"- розповів Михайло Паночко.

Про методи вакцинації

"Всі ознаки, які відбуваються довкола нас із блискавичною швидкістю, якби свідчать, що історія йде до кінця! Напруга величезна! Величезні кліматичні проблеми: шторми, урагани, землетруси, повені, цунамі, війни, конфлікти і так далі. Все це Ісус Христос передбачив, це описано в Євангеліє від Матвія у 24 розділі. Тривога в людей, пандемія.

Сама вакцина небезпеки не несе, бо ще в дитинстві ми мали щеплення від різних хвороб. Зате йде сильна політизація! Я про це хочу сказати вищим чинам. Планується моя зустріч з президентом, прем'єром та міністром охорони здоров'я. Не можна так з людьми поводитися! Не можна з людей робити стадо баранів! Не можна відсторонювати від роботи! Це порушення закону! Щеплення - добровільна справа! Варто було підготуватися до цього! Ціле літо мали час! Потрібно було запастися киснем. Заводи мали працювати, кошти виділятися, лікарні підготовлюватися. Ми б тоді цей процес пройшли нормально.

Наганяють страх, зловживають владою, забороною. Підключили поліцію, зупиняють людей!

Це НЕ мудре, так НЕ можна! Тому люди починають не довіряти, бо такий підхід влади. Я поважаю владу і молюсь за її представників, але не можна так поводитися з людьми! Ми це казали всім представникам влади і до, і після Майдану. Не ви кормите людей, а люди вас! Поясніть людям і роз'ясніть!

Вакцина безкоштовна? А ПЛР-тест-700-800 гривень! На вокзалі - 350! Ви що, з глузду з'їхали! Зробіть і тест безкоштовним, якщо ви людей жалієте! Підхід має бути! Підійдіть до корови і крикніть на неї, вона вам навіть і молока не дасть! Бо злякається. А якщо лагідно підійти, погладити. Все можна досягнути!

Це помилка наших керівників, тому людей це налякало. Тут релігійних питань - не має. Є багато питань в області медицини", - зауважив Михайло Паночко.

Відгуки

Що особливо варто знати про Пасхальний Тридіум? - розповідає отець Рафал Мишковський

Що особливо варто знати про Пасхальний Тридіум? - розповідає отець Рафал Мишковський

Отець Рафал Мишковський детально поясняє знаки, символи та жести пасхального тридіуму. 
Чому насправді Юда зрадив Ісуса Христа?

Чому насправді Юда зрадив Ісуса Христа?

Євангеліє страсного вівторка проводить паралель між Юдою та Петром. Розбираємось, чому Юда не покаявся і у чому полягала його головна проблема?
Хто і чому  дискредитував містику? - пояснює отець Сворад Дуда

Хто і чому дискредитував містику? - пояснює отець Сворад Дуда

Отець Сворад Дуда говорить про повернення до ортодоксії. Багато християн вважають, що єдиний і безпечний спосіб духовного життя - це звичайний шлях чеснот і таїнств.
Чому Євангеліє не цитує святого Йосифа? - відповідає отець Міхал Бранкевич

Чому Євангеліє не цитує святого Йосифа? - відповідає отець Міхал Бранкевич

19 березня Католицька Церква святкувала урочистість святого Йосифа Обручника.
Чому неможливо було спасти світ без жертви Ісуса Христа? - відповідає отець Міхал Бранкевич

Чому неможливо було спасти світ без жертви Ісуса Христа? - відповідає отець Міхал Бранкевич

"Ісус Христос приходить як Той, хто має виконати свою місію. Він приймає на себе страждання Хресної Дороги та Голготи. Для нас важливо свідомо приймати ці страждання так, як це показує Ісус Христос у Гетсимані через діалог зі своїм Отцем. Це була драма прийняття на себе цієї місії - спасіння людства через жертву на хресті", - підкреслив отець Міхал Бранкевич.