Слухати Радіо

Зараз в ефірі

08:10

Житія святих

В ефірі

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Трансляція літургії із студії Радіо Марія

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Ангел Господній

12:20

Концерт привітань та поздоровлень

13:00

Захристія

14:00

Духовні читання

14:20

МамаFM

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:40

Дитяча молитва

17:00

Новини

17:05

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з Санктуарію Божого Милосердя (Вінниця)

"Я бачила Господа" - коментар Євангелія дня

Поділитись з друзями
Того часу Марія стояла назовні біля гробниці й плакала. А плачучи, нахилилася до гробниці й побачила двох ангелів, які сиділи в білому: один у головах, а один у ногах, де було покладено тіло Ісуса. І вони кажуть їй: «Жінко, чого ти плачеш?» Відповідає їм: «Забрали мого Господа, і не знаю, де поклали Його!» 

Сказавши це, вона обернулася назад і побачила Ісуса, який стояв, та не знала, що то Ісус. Каже їй Ісус: «Жінко, чого ти плачеш? Кого шукаєш?» Вона, думаючи, що це садівник, каже Йому: «Пане,якщо ти Його виніс, то скажи мені, де ти Його поклав; і я заберу Його!» Каже їй Ісус: «Маріє!» Обернувшись, вона каже Йому єврейською мовою: «Раввунí!» – що значить: «Вчителю!» Каже їй Ісус: «Вже не тримай Мене, бо Я ще не піднявся до Отця. Іди до Моїх братів і скажи їм, що Я піднімаюсь до Отця Мого і Отця вашого, до Бога Мого і Бога вашого!» Приходить Марія Магдалина і звіщає учням: «Я бачила Господа!», і що Він сказав їй оце.

Відгуки

"Ісус не боявся осудження з боку людей, тому що мав внутрішню свободу" - коментар Євангелія дня

Одного разу Ісус проходив ланами в суботу. Учні ж Його, зголодніли, заходилися рвати колосся і їсти. Побачили це фарисеї і кажуть до Нього: «Он Твої учні роблять те, чого не можна робити в суботу». 

"Прийдіть до Мене всі втомлені й обтяжені" - коментар Євангелія дня

Того часу Ісус промовив такими словами: «Прийдіть до Мене всі втомлені й обтяжені, і Я облегшу вас. Візьміть ярмо моє на себе й навчіться від Мене, бо Я лагідний і сумирний серцем, тож знайдете полегшу душам вашим. Ярмо-бо моє любе й тягар мій легкий».

"Сьогодні Ісус хоче доторкнутися до твого серця" - коментар Євангелія дня

Ісус розповів фарисеям і книжникам слідуючу притчу:     «Котрий з вас чоловік, мавши сотню овець і одну з них загубивши, не зоставить дев’ятдесят  дев’ять у пустелі та не піде шукати загублену, поки її не знайде? А, знайшовши, кладе її собі, радіючи, на плечі й, повернувшися додому, скликає друзів та сусідів і до них каже: “Радійте зо мною, бо я знайшов овечку, що була загубилась”.      Отак, кажу вам, що на небі буде більша радість над одним грішником, що кається, ніж над дев’ятдесят дев’ятьма праведниками,  що їм не треба покаяння».

"Не давайте священне собакам, ані не кидайте перел ваших перед свиньми" - коментар Євангелія дня

Ісус сказав до своїх учнів:   «Не давайте священне собакам, ані не кидайте перел ваших перед свиньми, щоб не потоптали їх ногами й, обернувшись, вас не роздерли.          Все, отже, що бажали б ви, щоб люди вам чинили, те ви чиніть їм, – це ж бо закон і пророки.          Входьте вузькими дверима, бо просторі ті двері й розлога та дорога, що веде на погибель, і багато нею ходять. Але тісні ті двері й вузька та дорога, що веде до життя, і мало таких, що її знаходять».

Народження святого Йоана Хрестителя - коментар Євангелія дня

Єлизаветі настав час родити; і вона народила сина. Почули сусіди та її родина, що Господь возвеличив своє милосердя над нею і раділи разом з нею. Сталося, що восьмого дня прийшли обрізати дитя і хотіли назвати його ім’ям його батька – Захарією.