Слухати Радіо

Зараз в ефірі

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

В ефірі

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

22:40

Житія святих

23:00

Акафист

23:40

Святий дня

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Недільні читання

01:40

Духовні читання

02:00

Непісні розмови

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:30

Житія святих

Які способи варто застосовувати у вирішенні конфлікту між дітьми і батьками?

Поділитись з друзями
Вікторія Зігерт, голова Громадської Організації "Крила для Родини" продовжує цикл програм про дитяче виховання. Ця програма допоможе батькам і дітям у вирішенні конфліктів. Головним пріоритетом у подоланні непорозумінь між поколіннями є повага, і тут батьки мають першими подати приклад того, що вони поважають думку дитини. На думку авторки програми після цього діалог має налагодитися.

Відгуки

У Львові відбудеться 17 Екуменічний соціальний тиждень

У Львові відбудеться 17 Екуменічний соціальний тиждень

7-10 жовтня у Львові відбудеться 17-ий Екуменічний соціальний тиждень: "Стійкість спільнот: шлях до зцілення та відновлення країни". Про подію розповідає директор Інституту екуменічних студій УКУ, отець Роман Фігас.
А Ти вже зустрівся з живим Богом?

А Ти вже зустрівся з живим Богом?

Сьогодні Католицька Церква згадує святого Клеопу, учня Ісуса Христа, вірніше одного з семидесяти апостолів. Разом зі святим Лукою він був одним з перших учнів, які зустріли воскреслого Господа. Цю подію, яка сталася на дорозі в Емаус, описав святий Лука в своєму Євангелії. Про саму зустріч з живим Богом розповідають Ганна Михйличенко і с. Наталія Гальцова в передачі “У Ваших намірах”.
У чому особливість 90-го Псалма і чому його читають, коли страшно?

У чому особливість 90-го Псалма і чому його читають, коли страшно?

У попередній програмі ми завершили ознайомлення з 50-м Псалмом. Цією програмою розпочинаємо новий цикл, у якому Ви матимете можливість почути тлумачення 90-го Псалма. Він належить до групи найчастіше вживаних псалмів. У народі цим псалмом моляться під час життєвих випробувань, коли страшно або під час нападів злого духа. Однак його роль у церковній літургії значно глибша. Автор програми — протоієрей ПЦУ, отець Петро Лопатинський.
"Молитовне життя може бути важким через відсутність духівника", - о.Віталій Козак

"Молитовне життя може бути важким через відсутність духівника", - о.Віталій Козак

Отець Віталій Козак у цій катехезі зупиняється на роздумах, пов'язаних із труднощами святої Терези Авільської щодо вибору духівника. Відомо, що її духовним провідником був святий Йоан від Хреста, який допоміг їй з'ясувати, звідки походив її містичний досвід — від Бога чи від сатани.
Чи був Ісус зовнішньо схожим на Марію?

Чи був Ісус зовнішньо схожим на Марію?

Отець Міхал Бранкевич продовжує цикл катехез "Христологія". Програма присвячена вченню Церкви про Боговтілення. Таємниця Боговтілення пов'язана з бажанням Бога виявити свою любов через тісний стосунок із людиною. Яскравим матеріальним доказом, який підтверджує Втілення Бога, є Туринська плащаниця. Проте священник підкреслює, що віра в її автентичність не є частиною догматичного вчення Церкви.