Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Непісні розмови

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:30

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Розарій

07:40

Годинки

08:00

Ранкова молитва

08:10

Святий дня

08:20

Біблійні читання

08:30

Недільні читання

09:00

Молитовна лінія

10:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

11:20

Катехиза

"Якщо збираємося на Літургію, пам'ятаймо, що ми одягаємося для самого Господа", - Руслана Погляд

Поділитись з друзями
Стиліст-шоппер Руслана Погляд, розповідаючи про особливості своєї професії, пояснювала, як жінці християнці одягатися стильно, красиво та стримано, не вульгарно.
Гостя пояснила, як підбирати речі на різні випадки життя та  що означає "капсульний" метод.
"Краще купувати якісний одяг, ніж синтетичний, але це не має бути принципово. Світ рухається до мінімалізму, тобто краще менше одягу, але якісного, а ніж багато одягу - низької якості, - розповідає Руслана.
Звичайно, перед оновленням власного гардеробу маємо пам'ятати про фінансові можливості, тому що якісні речі коштують відповідно більше ніж одяг із штучних тканин.
Майже у кожному храмі ми можемо побачити інформаційний плакат із зображенням, як одягатися. Коли у нас свято (неділя - це свято) і до нас приходять гарно одягнені гості, нам дуже приємно, адже вони готувалися до зустрічі з нами. Якщо збираємося на Літургію в неділю, пам'ятаймо, що ми одягаємося для самого Господа.
Мої діти дуже не люблять одягатися гарно до храму, але я їм пояснюю, що неділя один день на тиждень, ми йдемо до Господа і це вони роблять заради мене, бо я попросила".

Відгуки

Католицька школа і вчителі

Католицька школа і вчителі

Отець Теодор Дутчак, ЧСВВ УГКЦ  вчитель предметів духовно-морального спрямування та вихователь Бучацького ліцею ім. Св. Йосафата про місію  католицької школи та вчителів.
Преображення - запорука Воскресіння

Преображення - запорука Воскресіння

"Відповідь на питання про те, як шукати живий зв'язок з Богом, дає нам подія Преображення Господнього", — митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор (Писик), Православна Церква України.
Успенський піст є присвяченим Пресвятій Діві Марії

Успенський піст є присвяченим Пресвятій Діві Марії

Митрополит Тернопільський та Кременецький Нестор Писик, Православної церкви України у циклі програм "Літургійний рік" пояснює значення успенського посту. 
Духовні ресурси відновлення педагога

Духовні ресурси відновлення педагога

Отець Теодор Дутчак, ЧСВВ УГКЦ  вчитель предметів духовно-морального спрямування та вихователь Бучацького ліцею ім. Св. Йосафата у циклі програм: "Християнська педагогіка" говорить про духовне відновлення педагога.
"Я не є навернений, коли немаю любові до свого ближнього", отець Василь Іванів

"Я не є навернений, коли немаю любові до свого ближнього", отець Василь Іванів

Отець Василь Іванів, чину Найсвятішого Ізбавителя, УГКЦ у циклі програм: "Життя у Святому Дусі тут і тепер" - говорить про особисте навернення християнина.