Не всі знають, що є предметом ревматології, але багато разів упродовж життя, в тій чи іншій мірі, переносять прояви ревматичних захворювань.
В ефірі програми "Поради лікаря" пані Юлія Мурашевич, дієтолог
пансіонату "Життєдар", продовжує говорити на тему правильного
харчування.
Як харчуватися, щоб покращити імунну систему? Чому квашені овочі у домашніх умовах корисні для нашого організму? Що корисно їсти на сніданок?
Вашій увазі черговий ефір програми "Лікар радить" з Яворським Іваном Івановичем – лікарем – хірургом вищої кваліфікаційної категорії. Під час програми слухачі телефонують зі своїми запитаннямий і після спілкуваня з лікарем отримують фахову пораду. Цього разу слухачів цікавили відповіді на питання, які стосуються хвороби стоматиту, кашлю, хронічного безсоння та ін.
Про здорове та корисне харчування у вечірній час в програмі "Пораді дієтолога" розповідала пані Юлія Мурашкевич.
Гостя, дієтолог пансіонату "Життєдар", розповідала як розвантажити щоденне харчування від жирної та калорійної їжі, яка у надмірній кількості шкодить нашому організму.
Дієтолог, наголошуючи на великій вживання води, радила різні рецепти напоїв, які корисні для здоров'я.
Про користь соків, трав'яних чаїв та шкоду мінеральної води, пива і не тільки - почуєте у цій програмі.
Юлія Мурашевич - дієтолог пансіонату "Життєдар" розповідає про користь
та шкоду вживання різних сортів капусти, ягід калини та олії.
Гостя поділися рецептами квашеної капусти і технологію приготування калини, щоб зберегти усі вітаміни. Дієтолог
наголошує, що дуже важливо їсти менше консервованих продуктів, а
надавати перевагу квашеним, адже вони вирівнюють кислотно-лужний баланс і
створюють лужне середовище в клітинах організму, що перешкоджає
розвитку бактерій, патогенних організмів, ракових клітин.
Вам необхідно авторизуватись, щоб мати змогу залишити відгук.