Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:10

Розмова з екзорцистом

В ефірі

Духовні читання

02:00

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Меса

08:00

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:30

Годинки

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

Молитви до Богородиці мають велику силу та здатні змінити життя людини, - отець Віктор Лутковський

Поділитись з друзями
Про літургійний спомин Пресвятого Імені Марії (12 вересня) розповідає отець Віктор Лутковський MIC, настоятель парафії св.Станіслава (м. Городок Хмельницька обл). 


Батьки, даючи ім'я дитині таким чином пов'язують її з певною долею через призму значення. Біблійні імена також мають значення. В Євангелії від Луки 1 розділ ми читаємо, що Ангел Божий об'явив те, ким Марія є в очах Господа та ким її будуть сприймати люди в майбутньому, - говорить отець Віктор Лутковський.

Яке ж значення має ім'я Марія? Святі Церкви характеризували Її, як Пані для людей. Звертаючись до Марії ми таким чином стверджуємо, що вона Пані світу та може провадити моє життя.

В Євангелії від Луки ми читаємо, що вона повна благодаті. Тут ми розуміємо, що Бог дає нам благодать вливаючи її в нашу душу.

Досліджуючи ми бачимо що ім'я Марія впливає на духів -вони бояться її. А кожен день, молячись Розарій ми отримуємо зміцнення Богородиці, яка піклується про кожного хто до Неї звертається.

Перебуваючи в Меджугор'ї, я відчував її підтримку що дня. Вона відкриває мені шлях, дорогу життя про яке Вона піклується. Через молитву до Діви Марії ми отримуємо заступництво. Я чув численні свідчення, коли завдяки щоденній молитві Святого Розарію та Помпейської новенни люди отримували необхідну благодать на життя: дар потомства, оздоровлення, вирішення складних ситуації тощо. Для Марії безвихідних ситуацій немає.

Ми переживаємо період духовної боротьби. В такому випадку надзвичайно важливо практикувати молитву до Богородиці, щоб Бог допоміг нам перемогти у цій війні. 

Я досвідчую особливу благодать, коли молюся за душі в чистилищі звертаючись до Діви Марії. Молитва Розарію має велику силу коли ми молимося за померлих. Кожен день пам'ятайте за тих, хто відійшов.

Сьогодні нам потрібна молитва, медитація, роздуми над Словом Божим, щоб долучитися до присутності Господа. Постійно повторюючи слова молитви ми можемо отримати дорогоцінний мир та Божої присутності, заспокоїти своє серце.
Отець Віктор Лутковський  


Слухати програми про Діву Марію
Чому Богородиться з'являється в Меджугор'є?
Євхаристія в Серці Марії
Найтяжче випробування в житті Марії
Марія - взірець прослави Бога
Марія поклала початок місійним мандрівкам
Марія - Мати Церкви
Сім страждань Богородиці

Відгуки

Які пісноспіви звучать в час Великого Посту?

Які пісноспіви звучать в час Великого Посту?

Отець Руслан Грех говорив про Богослужбові наспіви Великого посту Страсного тижня.
Як діяти жінці, яка дізналася, що вагітна дитиною з невиліковною хворобою?, - відповідає с. Юстина Голубець

Як діяти жінці, яка дізналася, що вагітна дитиною з невиліковною хворобою?, - відповідає с. Юстина Голубець

В ефірі Радіо Марія с. Юстина Голубець, засновниця та голова організації "Перинатальний хоспіс – Слід Життя", Служебниця Непорочної Діви Марії,  член-кореспондент Папської академії “Pro Vita”, біоетик, медичний психолог в Обласному медико-генетичному центрі при ДУ «Інститут спадкової патології НАМН України», біолог‒генетик, викладач Школи біоетики УКУ. Тема катехези: "Служіння життю як виклик завданню і покликанню".
"Ісус Христос - тут і зараз серед нас!" - отець Валентин Матушевський

"Ісус Христос - тут і зараз серед нас!" - отець Валентин Матушевський

Отець Валентин Матушевський коментує Євангеліє від Луки 24, 35-48
Де зустрітися з Воскреслим Христом?

Де зустрітися з Воскреслим Христом?

Отець Микола Орач з Ордену Братів Менших Конвентуальних (Францисканців) провів катехизу про зустріч з Воскреслим Ісусом Христом в контексті війни в Україні.
"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Бог не обрізає крила, а здійснює бажання": Про життєвий шлях та розпізнання покликання розповідає сестра Марія Люба зі Згромадження Служниць Святого Духа, м. Хмельницький.