Слухати Радіо

Зараз в ефірі

17:10

Новини

В ефірі

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Розмова з Патріархом

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

Послання Богородиці від 25 квітня 2023 року. "Послання високого рівня в якому є все", - отець Лівіо

Поділитись з друзями
25 квітня 2023 року в Меджугор'є відбулося об'явлення Богородиці, Цариці миру. Після цього, на італійському Радіо Марія, Падре Лівіо, директор радіо Марія, разом з візіонеркою Марією Павлович-Лунетті коментують послання. Над перекладом українською мовою цих роздумів працює пані Оксана Дмитерко з якою ми спілкуємося в катехизі.

"Це послання безграничної материнської любові та турботи. Тут послання відповідь, подяка, наука та провід". 
Ця інформація може змінити Ваше життя. Про послання Богородиці, Цариці миру в Меджугор'є знають більшість християн, адже об'явлення тривають вже протягом 40 років. Послання Богородиця надає через візіонерів, зокрема через Марію Павлович Лунетті кожного 25 числа місяця. Проте, Богородиця приходить щодня о 17:00 коли відбувається молитва вервиці, але послання передає раз на місяць. Візіонерка записує його, а потім перекладається на всі мови світу, - Оксана Дмитерко.

Послання Богородиці - Цариці миру від 25 квітня 2023 року: 
"Дорогі діти! Закликаю вас усіх бути носіями миру та радості воскреслого Ісуса всім тим, які далеко від молитви, щоб Ісусова любов - через ваші життя - перемінила їх на нове життя навернення та святості. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Марія Лунетті охарактеризувала це, як "послання надії та свідчення". Бо Богородиця знову просить нас бути носіями благодаті Її сина Ісуса Христа та бути Її руками у цьому світі. Ми маємо багато молитися допоки Ісусова любов їх перемінить. В цей період ми відчуваємо по особливому присутність Богородиці бо наближається місяць Марії - травень. А ще , як стверджує Марія Лунетті, важливо багато молитися бо саме в цей місяць відкривається багато покликань.

Візіонерка стверджує, що Богородиця в обявленні була дуже радісна та в особливий спосіб стверджує, що Бог про нас не забув та піклується про нас.

Падре Лівіо охарактеризував це, як: "послання високого рівня в якому є все". Адже тут Богородиця ставить на перше місце Свого Сина Ісуса. Богородиця, каже отець Лівіо, наголошує на втраті віри, надії та святості Євхаристії, що переживає сьогодні Європа. Тому наші розмови з людьми недієві, адже продуктивними є власні свідчення про Божу турботу. "Ми стали сухим гіллям через втрату молитви та віри. Молитва має стати для нас інструментом, що тримає нас в єдності з Воскреслим Ісусом", - отець Лівіо.

Богородиця наголошує у своїх посланнях на молитві. Ми маємо жити так, щоб наші уста були переважно закриті, а наші плоди життя свідчили про Бога. І люди, по нашій поставі прийдуть до Бога.

Одна молитва звучить так: "Від бажання давати поради - вбережи мене Ісусе". Насамперед, єдиною порадою іншим людям най буде порада: "моліться бо Бог чує". Це все, що ви маєте радити людям. Пам'ятайте, що є готова дорога, що відображена в 5 камінцях Богородиці.

Оксана Дмитерко

Слухати інші програми

Відгуки

Як розвивати дар пророцтва?

Як розвивати дар пророцтва?

Друга програма про Дар пророцтва в Церкві. Розповідає душпастир парафії Святого Йосифа м. Дніпро, брат-капуцин Юрій Зелінський. 
Як розпізнати волю Божу? - пояснює отець Андрій Немченко

Як розпізнати волю Божу? - пояснює отець Андрій Немченко

"Шукайте ж перш за все Царства Божого і Його праведності, а те все додасться вам". (Матвiя 6:33). Про відвагу, молитву та розпізнання волі Божої розповідає отець-францисканець Андрій Немченко (вікарій Одеського катедрального собору Успіння Пресвятої Діви Марії).
Насилля в Церкві: чому ця проблема може виникнути?

Насилля в Церкві: чому ця проблема може виникнути?

Отець Матвій Стибурський говорить про насилля в Церкві. В чому суть проблеми і чому вона виникає?
"Якщо людина не віддає шану Богу, то вона віддає шану сатані", - сестра Марта Пшивара

"Якщо людина не віддає шану Богу, то вона віддає шану сатані", - сестра Марта Пшивара

Сестра Марта Пшивара продовжує цикл катехизи, присвячений молитві Псалмами. Сьогодні ми розглядаємо 95 (96) Псалом.
"Якщо ми дуже сильно прив'язуємося до чогось, Господь може забрати це від нас і дарувати іншим" - отець Віталій Козак

"Якщо ми дуже сильно прив'язуємося до чогось, Господь може забрати це від нас і дарувати іншим" - отець Віталій Козак

Отець Віталій Козак в час катехези дає поради, як навчитися відсторонюватись від речей зовнішніх та внутрішніх на прикладі святої Терези з Ліз'є.