Слухати Радіо

Зараз в ефірі

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

В ефірі

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

22:40

Духовні читання

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Розмова з екзорцистом

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

Ісус Христос - за чином Мелхиседека

Поділитись з друзями
Пастор церкви Ісуса Христа у Тернополі Ігор Білорус продовжує цикл програм про Особу Ісуса Христа.
Священник.
1. Ісус – Первосвященнник. Євр 8:1Головна ж річ у тому, про що я говорю: маємо Ісуса - Первосвященика, що засів на небесах, по правиці престолу величности, що Він Священнослужитель святині й правдивого храму, що її збудував був Господь, а не людина.

2. Чин священства – Мелхиседек, найвищий чин.Ісус, від Бога, був названий Первосвящеником за чином Мелхиседековим. Євр. 7:17
Храмова служба: а) Первосвященник; б) Священники; в) Левити

3. Ісус Первосвященник для нас. Хто може тебе зрозуміти, коли ніхто тебе не розуміє? 1. Отож, маємо великого Первосвященика, що небо перейшов, Ісуса, Сина Божого, тримаймося ісповідання нашого! 2. Бо ми маємо такого Первосвященика, що може співчувати слабостям нашим, тому, що Ісус був випробуваного в усьому, подібно до нас, окрім гріха. 3. Отож, приступаймо з відвагою до престолу благодаті, щоб прийняти милість та для своєчасної допомоги знайти благодать.

4. Посередник: Як прийти до Святого Бога, що живе в неприступному світлі і ніхто з людей не може Його бачити? Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус, що дав Самого Себе на викуп за всіх. 

5. Заступник. Що робити, якщо згрішив? - Діточки мої, це пишу я до вас, щоб ви не грішили! А коли хто згрішить, то маємо Заступника перед Отцем, Ісуса Христа, Праведного. Він ублагання за наші гріхи, і не тільки за наші, але й за гріхи всього світу. (1 Ів.2,1-6)
- Отакий бо потрібний нам Первосвященик: святий, незлобивий, невинний, відлучений від грішників, що вищий над небеса, що потреби не має щодня, як ті первосвященики, перше приносити жертви за власні гріхи, а потому за людські гріхи, бо Він це раз назавжди вчинив, принісши Самого Себе.
- Коли ж ходимо в світлі, як Сам Він у світлі, то маємо спільність один із одним, і кров Ісуса Христа, Його Сина, очищує нас від усякого гріха. Коли ж кажемо, що не маєм гріха, то себе обманюємо, і немає в нас правди!Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої.А як кажемо, що ми не згрішили, то чинимо з Нього неправдомовця, і слова Його нема в нас!






Слухати інші програми
Переживання Різдва у колі родини
Бог цінує те, що всередині людини
Фундаментом щасливої сім'ї має бути Ісус
Гордість - це грунт на якому ростуть всі гріхи
Люди в Божому Царстві - живі

Відгуки

"Віра є даром Божим, який маємо прийняти", - о.Назарій Зузак

"Віра є даром Божим, який маємо прийняти", - о.Назарій Зузак

Вікарій парафії Божого Милосердя у Тернополі отець Назарій Зузак, РКЦ: "Від чого залежить наша віра?"






Які ліки, допомагають нам боротися зі злом?

Які ліки, допомагають нам боротися зі злом?

Митрополит Тернопільський та Кременецький Нестор Писик (ПЦУ) відповідає на питання: "Як християни мають сприймати зло з боку інших?
Яку роль Марія відіграє у Благовіщенні?

Яку роль Марія відіграє у Благовіщенні?

Отець Назарій Зузак, вікарій парафії Боожого Милосердя у Тернополі про роль Марії у Благовіщенні. Як важливо своєчасно сказати Богові: "ТАК".
"Взірцем віри воскресіння є Пресвята Богородиця", - отець Назарій Зузак

"Взірцем віри воскресіння є Пресвята Богородиця", - отець Назарій Зузак

Як можна досвідчити радість і силу Христового Воскресіння? - відповідає отець Назарій Зузак, вікарій парафії Божого Милосердя у Тернополі.
На скільки є важливим духовний та тілесний піст?

На скільки є важливим духовний та тілесний піст?

Митрополит Тернопільський та Кременецький Нестор Писик, ПЦУ розповідає про особливості духовного та тілесного посту та про те, як приготовити свою душу до зустрічі з воскреслим Христом?