Слухати Радіо

Зараз в ефірі

04:20

Святий дня

В ефірі

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Меса

08:00

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:30

Годинки

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Св.Літургія зі Санктуарію св.Йосифа (Гнівань)

14:00

Пісня Перемоги

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

Меджугор'є: місце, де небо торкається землі

Поділитись з друзями
Наталія Галущак, редакторка Тернопільської регіональної студії Радіо Марія про паломницьку поїздку  до Меджугор'я та свідчення візіонерів про Об'явлення Богородиці. 
Візіонери свідчать, що Марія з’являється в період Адвенту, сповнена ніжності та радісного очікування. Вона дає нам програму приготування до Різдва: «Нехай цей час буде переплетений молитвою за мир та добрими ділами».
Це заклик до постійного виконання найважливішої заповіді – любові до Бога та любові до ближнього. Одне не може бути без іншого, навчає нас Ісус. Марія ж повторює це нам по-материнськи. 
Молитва за мир у Її школі розпочинається з молитви за мир у власному серці. Потім мир поширюється в сім’ї, навколо нас, у світі. Мир та війна в світі починається у серці людини. Мир – це Ісус Христос.

«У цей святий час радісного очікування Бог вибрав вас, малих, щоб здійснити Свої великі задуми. Діти Мої, будьте смиренні. Через ваше смирення Бог Своєю мудрістю з ваших душ створить вибрану оселю. Будете її освітлювати добрими ділами – і так з відкритим серцем дочекаєтесь народження Мого Сина у всій Його великодушній любові» (2 грудня 2008 р.).  

«Закликаю вас підготуватися до Різдва покаянням, молитвою та ділами любові. Не дивіться, дорогі діти, на матеріальне, бо тоді не зможете пережити Різдва» (5.12.1985). 

«Молитвою, постом та малими жертвами приготуйтесь на прихід Ісуса. Нехай цей час, дітоньки, буде для вас благодатним. Використовуйте кожну мить і чиніть добро, бо тільки так у своїх серцях відчуєте народження Ісуса. Якщо ви дасте приклад власним життям і станете знаком Божої любові, радість запанує в серцях людей» (25.11.1996).


Слухати інші програми
Цінність сім'
ї
Служіння ближньому
Бойовий план для молитви
Ревна молитва - наша зброя
Дозвольте собі жити та мріяти

Відгуки

"Віра є даром Божим, який маємо прийняти", - о.Назарій Зузак

"Віра є даром Божим, який маємо прийняти", - о.Назарій Зузак

Вікарій парафії Божого Милосердя у Тернополі отець Назарій Зузак, РКЦ: "Від чого залежить наша віра?"






Які ліки, допомагають нам боротися зі злом?

Які ліки, допомагають нам боротися зі злом?

Митрополит Тернопільський та Кременецький Нестор Писик (ПЦУ) відповідає на питання: "Як християни мають сприймати зло з боку інших?
Яку роль Марія відіграє у Благовіщенні?

Яку роль Марія відіграє у Благовіщенні?

Отець Назарій Зузак, вікарій парафії Боожого Милосердя у Тернополі про роль Марії у Благовіщенні. Як важливо своєчасно сказати Богові: "ТАК".
"Взірцем віри воскресіння є Пресвята Богородиця", - отець Назарій Зузак

"Взірцем віри воскресіння є Пресвята Богородиця", - отець Назарій Зузак

Як можна досвідчити радість і силу Христового Воскресіння? - відповідає отець Назарій Зузак, вікарій парафії Божого Милосердя у Тернополі.
На скільки є важливим духовний та тілесний піст?

На скільки є важливим духовний та тілесний піст?

Митрополит Тернопільський та Кременецький Нестор Писик, ПЦУ розповідає про особливості духовного та тілесного посту та про те, як приготовити свою душу до зустрічі з воскреслим Христом?