Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Меса

08:00

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:30

Годинки

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

Розвиток суспільства залежить від кожного з нас! Християнська Служба Порятунку закликає вірян до молитви за державу.

Поділитись з друзями
Програма: Служіння Молитовний Щит Християнської служби порятунку -
Молитовний Щит держави. Молитовні наміри на грудень 2021:Церква, Україна, Світ. Ведуча - Наталія Острікова.

Гість програми –   Ігор Плохой – голова ГО “Християнський фронт”, має великий досвід активної громадської діяльності (очолював  ГО «Капеланське служіння війську» брав участь в інших громадських об’єднаннях), місіонерства, пасторства РГХВЄ “Церква Ісуса Христа”, а також має досвід  державного службовця та політичної діяльності.
Вдивляючись у майбутнє , маємо врахувати уроки історії. А вона вчить, що народи завжди кінець кінцем якось розв’язують проблему поневолення своїми тиранами, але багато культур уже зникли в мороці історії внаслідок власного декадансу.
         Відсутність вірного поняття свободи виявляється в кінцевому результаті джерелом криз суспільних економічних, політичних, культурних. Учасниками усіх процесів є усі люди, зокрема, християни.  Напевно тому служителі Молитовного Щита ХСП розпізнали  інтенцію, -  за формування в Україні християнських суспільних сил, діяльність яких базується на Соціальному Вченні Церкви.

         «У Біблії йдеться про те, що ми маємо коритися владі, яка виконує певні функції. Тобто карати тих, хто робить зло, і заохочувати тих, хто робить добро. Така влада – від Бога, і їй потрібно коритися. Проте, якщо влада заохочує зло і переслідує добро, то кожний гідний християнин зобов’язаний це зупинити.  «Не беріть участі у безплідних ділах темряви, але краще їх викривайте», – пишеться у Біблії. Завдання християнина стосовно суспільної реакції – викривати будь-які справи темряви», - зауважив Ігор Плохой.

          Митрополит Андрій Шептицький писав, що заповіді Господні, Христове Євангеліє  є не лише джерелом влади, але й головною ознакою та критерієм її легітимності. Це є прямим свідченням того, що християни мають досить добре слідкувати за  життям держави, як інституції, для того , щоб мати можливість оцінити цю діяльність.
           А тому , шановні радіослухачі, від кожного з нас залежить те, у якому напрямку  розвитку буде  рухатись наша країна, яким чином розвиватиметься наше суспільство.  

Долучаймося до спільних молитв у намірах Молитовного Щита ХСП. Молімося разом!
Контакти для долучення до Молитовного Щита та уточнення деталей:
Національний координатор Молитовного щита – Ольга Полюга.
Пишіть у вайбері +380679307545 чи ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com
Головний координатор Молитовного щита — Марина Роменська. Пишіть у вайбері +380672421983 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

Відгуки

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Історія життя та покликання автора численних програм на Радіо Марія брата Збігнєва Савчука (орден братів менших капуцинів, м. Красилів).
Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

"Рух та творчість потрібні дітям, як вітаміни". Про виховання через мистецтво розповідає вчитель мистецтва та технологій Салезіянського приватного ліцею «Всесвіт» у Житомирі, керівник театрального гуртка «Філотея», дружина, мама чотирьох дітей, учасниця «Домашньої Церкви» родинної гілки Руху «Світло-Життя», Юлія Чупріна.
"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

У програмі "Люди Справи" художник та коваль, член спільноти "Сім'я Каміліан", Юрій Гандера. 


"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Бог не обрізає крила, а здійснює бажання": Про життєвий шлях та розпізнання покликання розповідає сестра Марія Люба зі Згромадження Служниць Святого Духа, м. Хмельницький.
Захист неповнолітніх: всиновлення та інші види допомоги дітям сиротам

Захист неповнолітніх: всиновлення та інші види допомоги дітям сиротам

В ефірі Радіо Марія психолог, юрист, начальник відділу організації навчальних заходів для сімейних форм виховання Київського міського центру соціальних служб, Любов Лоріашвілі. Тема: Захист неповнолітніх. Всиновлення та інші види допомоги дітям сиротам.