Слухати Радіо

Зараз в ефірі

10:30

У ваших намірах

В ефірі

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Ангел Господній

12:20

Пісня Перемоги

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

14:00

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:20

Дитяча катехиза

15:45

В Родині Радіо Марія

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:10

Новини

17:20

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з храму св. Яна з Дуклі (Житомир)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

"Саме через уважне слухання Бог може преображати наші серця", - отець Михайло Станчишин

Поділитись з друзями
Про важливість слухання на шляху зустрічі з Христом розповідає єзуїт, реколекціоніст, духівник спільнот багатодітних матерів в Україні, співзасновник та викладач Школи духовного проводу "Єлеазар" в Брюховичах, отець Михайло Станчишин.


"Читання святого Євангелія від Марка У той час Ісус бере Петра, Якова та Йоана і виводить тільки їх самих на високу гору. І Він преобразився перед ними. Одяг Його став блискучим і таким білосніжним, що жодний білильник на землі не зміг би так вибілити. І з’явився їм Ілля з Мойсеєм, які розмовляли з Ісусом. І озвався Петро, і сказав Ісусові: «Учителю, добре нам тут бути. Зробімо три намети: один Тобі, один Мойсеєві та один Іллі!» Однак він не знав, що говорив, — так вони були налякані. І з’явилася хмара, яка оповила їх, і пролунав голос із хмари: «Це Син Мій улюблений, Його слухайте!» І враз, озирнувшись навколо, не побачили біля себе вже нікого, крім одного Ісуса. А коли вони сходили з гори, Він наказав їм, щоб нікому не розповідали про те, що бачили, доки Син Людський не воскресне з мертвих. І вони зберегли те слово для себе, допитуючись: «Що то значить — з мертвих воскреснути?" Мк 9, 2-10

Це Євангеліє закликає нас зосередити свою увагу на Ісусі Христі. Для чого Господь закликає нас до цього? Бог Є любов та говорить з любові, щоб я відкрився для Нього. Зичу, щоб Господь переобразив нас і ми згадали, що глибиною духовного життя є слухання Бога. 

Єзуїт, реколекціоніст, духівник спільнот багатодітних матерів в Україні, співзасновник та викладач Школи духовного проводу "Єлеазар" в Брюховичах, отець Михайло Станчишин.

Відгуки

Історія Ноя: чому Бог допускає катастрофи?

Історія Ноя: чому Бог допускає катастрофи?

Дванадцята катехиза із серії програм "Святий Іриней. Доказ апостольського проповідування". Роздумуємо над 19-21 пунктом Епідейксису: "Ной". Автор програми — отець Енріке Лопес Імбернон.

"Дійте та не бійтеся помилок, адже вони мають бути", - отець Петро Тереля

"Дійте та не бійтеся помилок, адже вони мають бути", - отець Петро Тереля

"Сьогодні маємо три фронти: духовний, волонтерський та фронт майбутнього. Перемогти нам допоможе наполегливість", — говорить священник Мукачівської греко-католицької єпархії, адміністратор парафії Пресвятої Євхаристії в селі Верхні Ворота Мукачівського району (Воловецький деканат), отець Петро Тереля.
Зцілення: що треба знати?

Зцілення: що треба знати?

Що таке хвороба та як Бог дивиться на уздоровлення? Третя програма про дари надприродного зцілення. Гість ефіру душпастир парафії Святого Йосифа м. Дніпро, брат-капуцин Юрій Зелінський. Серія катехиз про дари сили.
Авраам був ТАКОЮ ж людиною, як і ми

Авраам був ТАКОЮ ж людиною, як і ми

Піар-менеджер Видавництва Святого Павла, пані Юлія Берт презентує нову книгу отця Аркадіуша Пасьніка "Авраам".
Йти до всіх народів: Про важливість служіння та розпізнання покликання розповідає брат Микола Орач

Йти до всіх народів: Про важливість служіння та розпізнання покликання розповідає брат Микола Орач

"Зробіть перший крок. Очищуйте свої наміри від гріха іспитом сумління та сповіддю". Про служіння та покликання розповідає брат-францисканець Микола Орач. Парафія Преображення Господнього м. Бориспіль.