Слухати Радіо

Зараз в ефірі

23:40

Святий дня

В ефірі

Літургія годин (Бревіарій)

"Твоя молитва ніколи не має заключатися тільки в словах. Молитва має бути результатом дії, радості, або покликати щоб ти так як молишся, так творив"

Поділитись з друзями
"Я останнім часом бачу, що ми після тоталітарного режиму так зіпсувались, що навіть маленькі діти виголошують порожні слова... Часто людині сказати слово легко, бо його слова нічого не значать... Але Вартість Божого Слова має велику силу. Бог сказав – і сталося... Так наші молитви, мають мати силу слова. Бо правдива молитва породжує нас до дії, а правдива дія нас покликує щоб славити Бога. Це коло життя ніколи не минає" – отець Орест Фредина. 

"Кожне добре діло зроблене Богові на славу, викликає в душі радість ... Коли ти молишся, твоя молитва ніколи не має заключатися тільки в словах. Твоя молитва має бути результатом дії, радості, або покликати тебе, до того щоб ти так як молишся творив. Господь вважає, що ми так само, будучи в Ньому, здатні творити милосердя, любов і мати співчуття до інших людей".

 

Відгуки

"Там, де ми появляємось, ми маємо впроваджувати світ в кризу", - о.Олександр Халаїм

В катехезі о.Олександр Халаїм розтлумачує 5 правду віри - Людська душа є безсмертна.
Наше тіло є носієм безсмертної душі. Свого часу воно після воскресіння буде прославлене. Маємо дбати як про душу, так і про тіло. Адже людина - це тіло і душа.

"Залежно від того, ким для нас є батько, у нас формується образ Бога-Отця", - отець Вальдемар Павелець

Священик допомагав віднайти справжній образ Бога. Як можемо фальшиво сприймати Бога, що віддаляє нас від Нього?

Маловідомі факти з життя святого Максиміліана Кольбе, - катехеза отця Вальдемара Павельця

Сьогодні свята Церква згадує святого мученика Максиміліана Марію Кольбе.

Як Церква перекладала Біблію?

Цикл програм про ІІ Ватиканський собор продовжився темою читання і перекладів Біблії.

"Наші парафії мають вийти на рівень прославлення. Коли ми прославляємо Бога, Він вирішує наші проблеми", - отець Матвій Стибурський

Продовжуємо цикл катехез "Що говорить Дух Церквам" з братом Матвієм Стибурським. Цей ефір присвячений темі - "Прославлення, як спосіб життя". Катехит говорить про види прославлення, які зустрічаються у набожних практиках, і заохочує вийти на новий рівень молитви.