Слухати Радіо

Зараз в ефірі

06:20

Голос народу, голос Божий

В ефірі

Меса

07:40

Дитяча катехиза

08:00

Святий дня

08:10

Житія святих

08:15

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Царице Неба

12:20

Хресна Дорога

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

14:00

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

Україна серед світових лідерів сурогатного материнства

Поділитись з друзями
Біолог-генетик, клінічний психолог, консультант з клінічної біоетики, голова ГО "Перинатальний хоспіс Слід Життя", сестра Служебниця Непорочної Діви Марії Юстина (Ольга) Голубець в ефірі Радіо Марія.
Материнство - це дар і мистецтво, що включає в себе підготовку до появи дитини задовго до щасливого моменту народження. Лише свідомий підхід до материнства здатний забезпечити гармонійний розвиток та здоров’я малюка. Чоловік і жінка, в подружжі, можуть бути співучасниками творіння життя, яке Бог посилає у світ. Варто усвідомити, що материнство та батьківство, хоч і мають різні форми, але покликані до захисту життя.

Сурогатне материнство. 
Термін "сурогатний" означає щось штучне, несправжнє, фальшиве, ненатуральне. Отже, з однієї сторони є сімейна пара, яка хоче мати дитину, а з іншої - жінка, яка готова народити немовля для них за винагороду. Річ у тім, що коли існує оплата за послуги то це вже відносини купівлі-продажу. Ключовими особами в сурогатному материнстві є: жінка, яка пропонує послугу; клініка; та сім'я, яка оплачує цю послугу (народження для них дитини). 

Біолог-генетик, клінічний психолог, консультант з клінічної біоетики, голова ГО "Перинатальний хоспіс Слід Життя", сестра Служебниця Непорочної Діви Марії Юстина (Ольга) Голубець.

«Не можу додати днів до твого життя, однак можу додати життя до твоїх днів», – ці слова лягли в основу гасла Громадської організації «Перинатальний хоспіс – Слід Життя», неприбуткової організації, яка є першою пропозицією перинатальної паліативної опіки та допомоги в Україні, і вже впродовж декількох років допомагає батькам і їхньому невиліковному потомству отримувати високо кваліфікаційну і міждисциплінарну допомогу. 

Коли під час вагітності мама отримує сумнівний або фатальний діагноз своєї дитинки, перед нею відкривається прірва, яка створена самотністю, залишенням, страхом, непевністю, в якій медичні працівники часто не відважуються запропонувати чи порадити щось більше. Інформація дуже часто подається неповно або частково, і страх лікаря на жіночій консультації підштовхує до поради перервати дану вагітність. Однак існує інша альтернатива, це продовжити вагітність ГО «Слід Життя» простягає свою руку підтримки та супроводу у цей нелегкий момент, даючи можливість пережити його у інший спосіб.

За останні роки Організація підтримала понад 30 сімей, даючи чисельним дітям, жертвам фатальних діагнозів, з’явитись на цьому світі. Для батьків, які прийняли своїх дітей, ці маленькі і короткі життя, залишили багатство Життя і силу, яка їх підтримала у важкій втраті та болю, а згодом принесла у їхні сім’ї великий спокій і мир. Перинатальна паліативна опіка не завершується смертю дитини. Організація надає допомогу у підготовці поховання дитини, а також пропонуються спільні зустрічі для сімей, які пережили втрату.

Сконтактувати з нами ви можете через поштову скриньку, зателефонувавши, або у Facebook.

slid.zhyttia@gmail.com

+38 (097) 096 18 04

+38 (063) 27 36 768



Відгуки

"Без покаяння людина стає невільником гріха", - отець Григорій Рогацький

"Без покаяння людина стає невільником гріха", - отець Григорій Рогацький

Про єдність з Богом до якої закликає нас Богородиця розповідає отець Григорій Рогацький, зі згромадження Воплоченого Слова, УГКЦ, Івано-Франківськ. "Ми повинні постійно бути готовими з чистою душею перейти до вічності".
"Діва Марія закликає кожного побачити себе в Бозі", - отець Рафал Мишковський

"Діва Марія закликає кожного побачити себе в Бозі", - отець Рафал Мишковський

Про спомин пресвятої Діви Марії Фатімської та молитву кожного із нас розповідає отець-кармеліт Рафал Мишковський.
"Мене вигнали з монастиря, але я знав, що повернуся", - брат Олександр Могильний

"Мене вигнали з монастиря, але я знав, що повернуся", - брат Олександр Могильний

"Я хотів вибрати легку дорогу та бути простим братом в монастирі, але Бог кликав мене стати монахом-священником". Свідчення про покликання до богопосвяченого життя брата-капуцина Олександра Могильного.
"Сім'я - це Санктуарій життя!" - отець Роман Казьмерчак

"Сім'я - це Санктуарій життя!" - отець Роман Казьмерчак

Настоятель парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії (село Писарівка, Хмельницька область) отець Роман Казьмерчак продовжує коментар Листа  до сімей написаний святим Йоаном Павлом ІІ.
Чи був Ісус Христос революціонером?

Чи був Ісус Христос революціонером?

Отець Міхал Бранкевич говорив про Пасхальну містерію. Що це означає?