Слухати Радіо

Зараз в ефірі

10:00

Розарій

В ефірі

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Царице Неба

12:20

Розарій

13:00

Свята Літургія з церкви Різдва Богородиці (Львів)

14:00

Пісня Перемоги

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:15

Розарій

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

В Бердичеві святкування урочистості Ікони Матері Божої відбудеться в обмеженому форматі

Поділитись з друзями
Про святкування урочистості Матері Божої Святого Скапулярію 16 - 17 липня розповідає настоятель Санктуарію Матері Божої святого Скапулярію - отець Віталій Козак.
16 -17 липня у Бердичеві відбудеться святкування на честь Ікони Матері Божої Бердичівської. Цього року через повномасштабну війну свято відбудеться в обмеженому форматі. Багаточисельних піших паломництв і святкувань на площі перед санктуарієм цього року не буде. Відповідно до вимог військового стану Служби Божі 16 та 17 липня у храмі пройдуть за участю обмеженої кількості вірян.

16 липня Службу Божу очолить митрополит Львівський, архієпископ Мечислав Мокшицький, а в неділю 17 липня Службу Божу очолить архієпископ Гінтарас Грушас, митрополит Вільнюса (Литва), голова Ради Конференції Єпископів Європи.

Брати Босі Кармеліти закликають усіх вірян, а також мешканців Бердичева, які традиційно у ці дні в особливий спосіб приходять, щоб вшанувати Ікону Матері Божої Бердичівської, цього року долучитися до онлайн-трансляції, а прийти чи приїхати до Бердичівського санктуарію в інші дні.


"Заохочуємо всіх бажаючих взяти участь у святкуваннях 16 та 17 липня онлайн через католицькі мас-медіа: Радіо Марія, Телебачення Віковічного Слова, CREDO, а приходити та приїзджати в інші дні протягом року", - розповів настоятель Бердичівського санктуарію отець Віталій Козак.

Цього року гаслом цьогорічного свята буде: «Царице України, випроси нам мир!». В особливий спосіб лунатиме молитва за мир в Україні та закінчення війни.

16 липня:


18:00 - Свята Меса під проводом митрополита Львівського архієпископа Мечислава Мокшицького.

17 липня:

10:00 - Молитва Святого Розарію.

11:00 - Свята Меса під проводом очільника Ради Єпископських Конференцій Європи архієпископа Ґінтараса Ґрушаса.

Трансляції дивіться в кабельних мережах, мережах цифрового телебачення MEGOGO, SWEET.TV, DIVAN.TV та в Інтернеті (сторінка Facebook, Youtube та сайт www.ewtn.org.ua)


Дізнатися більше про Всеукраїнський Санктуарій Матері Божої Святого Скапулярію можете за посиланнями: sanctuary.karmel.org.ua та karmel.org.ua







Відгуки

Отець Вальдемар Павелець про своє служіння на Радіо Марія Україна

Отець Вальдемар Павелець про своє служіння на Радіо Марія Україна

Багаторічний автор програм на Радіо Марія Україна, отець Вальдемар Павелець розповідає про те, чим для нього є служіння в студії Радіо Марія. Священник згадує час в який він відчув найбільшу потребу бути в студії Радіо Марія, це були перші місяці широкомасштабної війни росії проти України. Отець зізнається що було страшно, але бажання служити людям через хвилі радіоефіру перемогли страх.
Що говорить Церква про штучний інтелект?

Що говорить Церква про штучний інтелект?

Російсько-українська війна показує, що людство все більше використовує штучний інтелект. Проте цей напрямок розвитку не обмежується лише військовим застосуванням. Світові соціальні мережі, банківські системи та інші сервери поступово переходять під контроль неодухотворених засобів обчислення.

Які загрози несе штучний інтелект і що про це говорить Церква, ми говоримо з отцем Міхалом Бранкевичем.

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Бог не обрізає крила, а здійснює бажання": Про життєвий шлях та розпізнання покликання розповідає сестра Марія Люба зі Згромадження Служниць Святого Духа, м. Хмельницький.
"Діва Марія - дар Божий у нашому житті", - отець Станіслав Свурка

"Діва Марія - дар Божий у нашому житті", - отець Станіслав Свурка

Про Діву Марію, як дар Божий у нашому житті розповідає настоятель парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель, смт. Томашпіль, модератор руху Назаретських родин, отець Станіслав Свурка.
"Ідеалізація та знецінення - дві сторони однієї проблеми", - сестра Тетяна Богославець

"Ідеалізація та знецінення - дві сторони однієї проблеми", - сестра Тетяна Богославець

Ідеалізація та знецінення. Друга програма про захисні механізми психіки із серії програм "Міць в слабкості", сестри Тетяни Богославець. "Ми схильні зачаровуватися, щоб потім розчаруватися".