Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Меса

08:00

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:30

Годинки

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

Бог ніколи нікого не лишає у житті, - Віталій Шабунін

Поділитись з друзями

Програма: Молитовна лінія Служіння Молитовний Щит Християнської служби порятунку - Молитовний Щит держави.  У намірах Молитовного Щита Християнської служби порятунку було включено інтенцію "За прийняття українським парламентом дієвих та чесних законів, спрямованих на реформу судової системи, зокрема, на руйнування кругової поруки і перезавантаження Вищої Ради Правосуддя (ВРП) та Вищої Кваліфікаційної Комісії Суддів (ВККС)".

Ведуча програми - Наталія Острікова

Ці зміни  були прийняті нещодавно , що є  взірцем того, яким чином спільна молитва може  впливати  на усі важливі  суспільні процеси у  державі  в цілому. «Бог ніколи нікого не лишає у житті!» Ці слова належать відомому  антикорупціонеру і християнину, гостю ефіру -  Віталію Шабуніну.

Ми хворі на  байдужість та відстороненість, але одужання хворого залежить від самого хворого. Це знає кожен лікар. Якщо не матимемо бажання зцілитися або , маючи таке бажання, нічого не будемо робити для зцілення, то нічого у нас і не вийде, адже ,- «Під лежачий камінь вода не тече», каже народна мудрість.

Для того, щоб в суспільстві відбулося справжнє перетворення, необхідно щоб серця людей звернулися від зла до добра, уми людей підкорилися Божими принципами справедливості, закони народу заохочували добро і карали зло. Для цього віруючі повинні бути активними в благовісті, у громадській діяльності, в політичній діяльності. Поки у світі є Церква, влада світська не матиме абсолютної влади. А церква – це ми всі. То ж ми є безпосередніми учасниками усіх процесів , які відбуваються у нашій країні і ,в тому числі, коли ми не беремо абсолютно ніякої участі у цих процесах.

Наша байдужість – це теж своєрідний різновид участі у житті держави, але чи приведе така участь до позитивних перетворень у державі? Держава – це  також перш за все ми.   Про значний вплив християн на розвиток народів ,  країн  пронизане усе Святе письмо. Служіння Молитовного Щита покликане  покривати молитовним захистом  людей  та їх потреби в усіх сферах  життєдіяльності, щоб через молитви служіння могли свідчити про правдивість Святого письма та були свідками Божого милосердя , Його  присутності у всіх спектрах  нашого життя.  Долучаймося до спільних молитв у намірах Молитовного Щита ХСП. Молімося разом!

Контакти для долучення до Молитовного Щита та уточнення деталей:

Національний координатор Молитовного щита – Ольга Полюга.

Пишіть у вайбері +380679307545 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

Головний координатор Молитовного щита — Марина Роменська. Пишіть у вайбері +380672421983 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

 

Відгуки

Невизначена втрата. "Через не хочу та не можу дбайте про себе", - отець Діонісій Дьяченко

Невизначена втрата. "Через не хочу та не можу дбайте про себе", - отець Діонісій Дьяченко

Про переживання горя та невизначену втрату слухайте у програмі Люди Справи. Гість прямого ефіру - ієрей Діонісій (Денис) Дьяченко, священик Православної Церкви України, військовий капелан Національний академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.
Безпечне середовище для дітей в ліцеї "Всесвіт" та навчання в умовах війни

Безпечне середовище для дітей в ліцеї "Всесвіт" та навчання в умовах війни

Про навчання дітей під час війни та створення безпечного середовища у навчальному закладі розповідає Анна Омельчук - вчителька англійської мови та аніматор ораторію в салезіянському ліцеї "Всесвіт", м. Житомир.

"Я був змучений сам собою та відмовився від покликання", - отець Андрій Педай

"Я був змучений сам собою та відмовився від покликання", - отець Андрій Педай

Про покликання до священства та роль неокатехуменальної спільноти на життєвому шляху розповідає вікарій парафії Успіння Пресвятої Діви Марії отець Андрій Педай (м. Київ).
Військова освіта. "Наші випускники працюють в усіх силових структурах України", - підполковник Антон Ланко

Військова освіта. "Наші випускники працюють в усіх силових структурах України", - підполковник Антон Ланко

В Україні триває вступна кампанія, а в умовах повномасштабної війни особливо актуальними залишаються військові спеціальності. Які престижні професії можна здобути у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут розповідає заступник начальника факультету телекомунікаційних систем, підполковник Антон Ланко.
Страх перед невідомим та мобілізація

Страх перед невідомим та мобілізація

Про мобілізацію та вплив інформаційної війни на суспільство дізнаємося у програмі Люди Справи. Гість прямого ефіру - полковник Олег Домбровський, військовий експерт з питань морально-психологічної підтримки особового складу та інформаційної протидії.