Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Катехиза

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

07:00

Меса

07:40

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:15

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Царице Неба

12:20

Пісня Перемоги

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

Бог ніколи нікого не лишає у житті, - Віталій Шабунін

Поділитись з друзями

Програма: Молитовна лінія Служіння Молитовний Щит Християнської служби порятунку - Молитовний Щит держави.  У намірах Молитовного Щита Християнської служби порятунку було включено інтенцію "За прийняття українським парламентом дієвих та чесних законів, спрямованих на реформу судової системи, зокрема, на руйнування кругової поруки і перезавантаження Вищої Ради Правосуддя (ВРП) та Вищої Кваліфікаційної Комісії Суддів (ВККС)".

Ведуча програми - Наталія Острікова

Ці зміни  були прийняті нещодавно , що є  взірцем того, яким чином спільна молитва може  впливати  на усі важливі  суспільні процеси у  державі  в цілому. «Бог ніколи нікого не лишає у житті!» Ці слова належать відомому  антикорупціонеру і християнину, гостю ефіру -  Віталію Шабуніну.

Ми хворі на  байдужість та відстороненість, але одужання хворого залежить від самого хворого. Це знає кожен лікар. Якщо не матимемо бажання зцілитися або , маючи таке бажання, нічого не будемо робити для зцілення, то нічого у нас і не вийде, адже ,- «Під лежачий камінь вода не тече», каже народна мудрість.

Для того, щоб в суспільстві відбулося справжнє перетворення, необхідно щоб серця людей звернулися від зла до добра, уми людей підкорилися Божими принципами справедливості, закони народу заохочували добро і карали зло. Для цього віруючі повинні бути активними в благовісті, у громадській діяльності, в політичній діяльності. Поки у світі є Церква, влада світська не матиме абсолютної влади. А церква – це ми всі. То ж ми є безпосередніми учасниками усіх процесів , які відбуваються у нашій країні і ,в тому числі, коли ми не беремо абсолютно ніякої участі у цих процесах.

Наша байдужість – це теж своєрідний різновид участі у житті держави, але чи приведе така участь до позитивних перетворень у державі? Держава – це  також перш за все ми.   Про значний вплив християн на розвиток народів ,  країн  пронизане усе Святе письмо. Служіння Молитовного Щита покликане  покривати молитовним захистом  людей  та їх потреби в усіх сферах  життєдіяльності, щоб через молитви служіння могли свідчити про правдивість Святого письма та були свідками Божого милосердя , Його  присутності у всіх спектрах  нашого життя.  Долучаймося до спільних молитв у намірах Молитовного Щита ХСП. Молімося разом!

Контакти для долучення до Молитовного Щита та уточнення деталей:

Національний координатор Молитовного щита – Ольга Полюга.

Пишіть у вайбері +380679307545 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

Головний координатор Молитовного щита — Марина Роменська. Пишіть у вайбері +380672421983 чи на ел.пошту prayer.shield.corps@gmail.com

 

Відгуки

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

"Рух та творчість потрібні дітям, як вітаміни". Про виховання через мистецтво розповідає вчитель мистецтва та технологій Салезіянського приватного ліцею «Всесвіт» у Житомирі, керівник театрального гуртка «Філотея», дружина, мама чотирьох дітей, учасниця «Домашньої Церкви» родинної гілки Руху «Світло-Життя», Юлія Чупріна.
"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

У програмі "Люди Справи" художник та коваль, член спільноти "Сім'я Каміліан", Юрій Гандера. 


"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Бог не обрізає крила, а здійснює бажання": Про життєвий шлях та розпізнання покликання розповідає сестра Марія Люба зі Згромадження Служниць Святого Духа, м. Хмельницький.
Захист неповнолітніх: всиновлення та інші види допомоги дітям сиротам

Захист неповнолітніх: всиновлення та інші види допомоги дітям сиротам

В ефірі Радіо Марія психолог, юрист, начальник відділу організації навчальних заходів для сімейних форм виховання Київського міського центру соціальних служб, Любов Лоріашвілі. Тема: Захист неповнолітніх. Всиновлення та інші види допомоги дітям сиротам.
Господь дав мені обітницю: "Лишайся в Україні та будеш щасливим", - отець Костянтин Морозов

Господь дав мені обітницю: "Лишайся в Україні та будеш щасливим", - отець Костянтин Морозов

Історія покликання отця Костянтина Морозова з ордену Братів Менших Капуцинів, м. Київ.