Слухати Радіо

Зараз в ефірі

09:00

Молитовна лінія

В ефірі

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Царице Неба

12:20

Пісня Перемоги

13:00

Трансляція Літургії із Собору Успіння Пресвятої Богородиці (м.Чернівці)

14:00

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:20

Дитяча катехиза

15:45

В Родині Радіо Марія

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:10

Новини

17:20

Голос народу, голос Божий

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з храму св. Яна з Дуклі (Житомир)

19:00

Молитовна лінія

Іспит сумління та реальні зміни в житті. Чому важливо робити висновки та підбивати підсумки?

Поділитись з друзями
Як аналіз свого життя та підбиття висновків допомагає кардинально змінитися на краще? Про що нам говорять причини, наслідки та факти проблем розповідає отець Вальдемар Павелець.

Історія - це констатація конкретних фактів. Підсумки та висновки завжди будуть супроводжувати нас, адже ми живемо в просторі причин та наслідків, - розповідає отецть Вальдемар Павелець.

Ситуації, які постійно повторюються в нашому житті закликають до аналізу. Якщо ми не будемо робити висновки то недоотримаємо сили для життя. 

Із підсумками нас тісно повязує іспит сумління - це невід'ємна частина розвитку та його обов'язкова причина.

Ми не любимо різких змін, нас лякає революційно нове. Молоді люди сьогодні бояться приймати рішення, дивитися всередину себе - це пов'язано з конкретною працею над собою та біллю. Саме тому молоді люди переносять остаточне рішення вибору напрямку життя на потім.

Коли ти зробиш аналіз та пошукаєш відповідь, запитаєш себе "Чому я впав?" то почнеш реально вирішувати проблему. Таким чином відбудеться аналіз та подальше вирішення

Підсумки - це наша вдячність. 

1. Іспит сумління - це не пільки погляд на свої гріхи. Це також подяка за добро, яке ми можемо побачити під час аналізу себе. Дякуйте Богу коли відкриваються темні сторони, адже це можливість змінити їх.

2. Побачити хиби та помилки, які потрібно змінити. Такий аналіз проводять компанії щоб побачити системні помилки у виробництві з подальшим їх виправленням. Пошукайте прични гріха. Якщо це наприклад плітки, то причиною може бути середовище, брак освіти, тощо.

3.  Що можна зробити краще?  Тобто, що можна зробити, щоб змінити на краще ситуацію. У наших іспитах сумлінння - бачення змін натхненних Богом архиважливі. Запитайте себе, що я можу зробити для: спільноти, дружини, чоловіка, дітей, роботі.

Якщо ми не аналізуємо своє минуле то втрачаємо шанс розвитку та реальних змін у житті. 

Щоб бути ефективним зверніть увагу на мрії. Чого б ви хотіли досягнути в своєму житті? Мрії - це реально важлива складова мого життя. Мрійте друзі та ставте запитання собі, як я можу втілити свої мрії вже зараз? Робіть кроки.



Відгуки

Отець Вальдемар Павелець про своє служіння на Радіо Марія Україна

Отець Вальдемар Павелець про своє служіння на Радіо Марія Україна

Багаторічний автор програм на Радіо Марія Україна, отець Вальдемар Павелець розповідає про те, чим для нього є служіння в студії Радіо Марія. Священник згадує час в який він відчув найбільшу потребу бути в студії Радіо Марія, це були перші місяці широкомасштабної війни росії проти України. Отець зізнається що було страшно, але бажання служити людям через хвилі радіоефіру перемогли страх.
Що говорить Церква про штучний інтелект?

Що говорить Церква про штучний інтелект?

Російсько-українська війна показує, що людство все більше використовує штучний інтелект. Проте цей напрямок розвитку не обмежується лише військовим застосуванням. Світові соціальні мережі, банківські системи та інші сервери поступово переходять під контроль неодухотворених засобів обчислення.

Які загрози несе штучний інтелект і що про це говорить Церква, ми говоримо з отцем Міхалом Бранкевичем.

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Бог не обрізає крила, а здійснює бажання": Про життєвий шлях та розпізнання покликання розповідає сестра Марія Люба зі Згромадження Служниць Святого Духа, м. Хмельницький.
"Діва Марія - дар Божий у нашому житті", - отець Станіслав Свурка

"Діва Марія - дар Божий у нашому житті", - отець Станіслав Свурка

Про Діву Марію, як дар Божий у нашому житті розповідає настоятель парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель, смт. Томашпіль, модератор руху Назаретських родин, отець Станіслав Свурка.
"Ідеалізація та знецінення - дві сторони однієї проблеми", - сестра Тетяна Богославець

"Ідеалізація та знецінення - дві сторони однієї проблеми", - сестра Тетяна Богославець

Ідеалізація та знецінення. Друга програма про захисні механізми психіки із серії програм "Міць в слабкості", сестри Тетяни Богославець. "Ми схильні зачаровуватися, щоб потім розчаруватися".