Слухати Радіо

Зараз в ефірі

00:30

Катехиза

В ефірі

Розмова з екзорцистом

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:20

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Меса

08:00

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:30

Годинки

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

Примирення із собою та рідними змінило моє життя. Робіть крок на зустріч першими, - отець Андрій Педай

Поділитись з друзями
Створено: 2022-07-25
Передача: Катехиза
Як будувати стосунки батькам з дітьми та один між одним, розповідає отець Андрій Педай. "Будьте уважними, проводьте аналіз та спостерігайте де Ісус Христос у вашому житті. Можливо Бог неодноразово намагався наблизити тебе до Себе, але ти Його неодноразово відкидав". 
Сьогодні зосереджу нашу увагу на стосунках між батьками та дітьми та на складних стосунках один між одним. Завдяки молитвам багатьох людей та Церкві у мене була підтримка для прощення та прийняття батька, якого не бачив протягом життя. Але Бог завжди посилав світло на мої рани. Він давав духовних наставників, які говорили та підтримували мене. Бог врятував та дав мені Свої дари і сподіваюсь, що мій досвід допоможе тим, хто не має батьків. Наголошую, що всі чуда здійснив саме Бог у моєму житті. Він змилосердився наді мною та відшукав мого батька і я відчуваю поклик ділитися Його чудами, - розповідає отець Андрій Педай.

Певний час я думав, що коли мені погано, то Бог відсутній. Але згодом зрозумів, що Він був поруч в цей період та проводив мене. Це вже зараз розумію, що з тяжкої ситуації можу отримати багато-багато добра, адже сьогодні у мене є чудові подарунки: Церква, оточення братів та сестер християн, Божа воля. Сподіваюся, що мій досвід допоможе тим, хто переживає пекло в сім'ї, або страждає через втрату когось із рідних. 

Якось після свого досвіду страждання праведний Йов сказав, що "Тільки послухом уха я чув був про Тебе, а тепер моє око ось бачить Тебе", Йов 42:5-6 .Так буває і в нашому житті коли проходимо тяжкий період. У своїй історії я побачив, що не байдужий Йому, що Він мене любить.
 
Сміливо шукайте примирення та признавайтеся в гріхах перед іншими. Коли ми щиро виносимо на світло свої провини то відбувається чудо зцілення. Удоровлення важливе тому, що воно відкриває людині Бога, небо, надію, бажання шукати Творця, адже в нашому житті найважливішою є довіра Богу та Його воля. Писання нам нагадує, що всі согрішили, а добрий тільки один Бог. Він здійснить будь-яке чудо, якщо воно призведе до навернення людини

Відгуки

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Історія життя та покликання автора численних програм на Радіо Марія брата Збігнєва Савчука (орден братів менших капуцинів, м. Красилів).
Отець Володимир Кусьнєж про головні юдейські свята

Отець Володимир Кусьнєж про головні юдейські свята

Отець Володимир Кусьнєж розповідає про головні свята єврейського народу в циклі програм: "Юдейські свята".
"Треба мати відвагу визнати, що ти недосконалий", - о.Віталій Козак

"Треба мати відвагу визнати, що ти недосконалий", - о.Віталій Козак

Отець Віталій Козак коментує щоденник святої Терези з Лізьє "Повість однієї душі".  Тема катехези стосується людської недосконалості.
Коли народилася Церква? - відповідає отець Міхал Бранкевич

Коли народилася Церква? - відповідає отець Міхал Бранкевич

Отець Міхал Бранкевич говорить про Пасху Ісуса Христа та пояснює сенс смерті та Воскресіння Ісуса Христа.
Біси та біснуватість. Катехиза отця Романа Василіва

Біси та біснуватість. Катехиза отця Романа Василіва

"Гадаринські біснуваті були під владою зла настільки, що через страх перестали мислити, як люди". Про ставлення людини до проблеми зла розповідає настоятель парафії Святої Анни УГКЦ, місто Борислав, отець Роман Василів.