Слухати Радіо

Зараз в ефірі

07:00

Меса

В ефірі

Дитяча катехиза

08:00

Святий дня

08:10

Житія святих

08:15

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Царице Неба

12:20

Пісня Перемоги

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

14:00

Денний ефір

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Дитяча катехиза

17:10

Новини

"Це послання Богородиці стосується кожного. Воно приносить втіху, вирішення та відповідь, що робити далі", - Тереза Гажійова

Поділитись з друзями
Про послання Богородиці в Меджугор'ї, що відбулося 25 квітня 2023 року, розповідає засновниця спільноти "Світло Марії" Тереза Гажійова. "Мир та радість із Меджугор'я від Богородиці, Цариці миру слухачам Раді Марія".


Послання Богородиці, Цариці миру від 25 квітня 2023 року: 
"Дорогі діти! Закликаю вас усіх бути носіями миру та радості воскреслого Ісуса всім тим, які далеко від молитви, щоб Ісусова любов - через ваші життя - перемінила їх на нове життя навернення та святості. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Сьогодні Богородиця вказує, як ми можемо зупинити війну. Вона запрошує нас стати на шлях миру, зокрема в цей Пасхальний, травневий час. 

Це послання стосується кожного та приносить втіху, вирішення, відповідь, що робити далі. Цей час, після Воскресіння Ісуса, ми можемо зрівняти з переживаннями учнів, які стали свідками мук та розп'яття їхнього Вчителя. А ще, можемо розділити радість учнів від об'явлення Господа їм.

Своїм свідченням про радість від Воскреслого ми можемо врятувати багатьох людей. Богородиця найбільше запрошує нас молитися Розарій. Полюбіть сьогодні цю молитву, адже зі слів Богородиці - це сама потужна зброя проти диявола. "Ви хочете отримати милість, але не молитеся. Я не можу вам допомогти, якщо ви не дієві... Хочу навчити вас молитися", - закликає нас сьогодні Богородиця.

Життя  - це таємниця допоки ви не вкладете його в Божі руки. "Тому, дітки, будьте відкриті та моліться молитвою віри. Відкрийте Мені свої серця у молитві Розарію". Богородиця закликає протягом цього місяця дозволити Його любові текти через нас до інших людей. Кожне маленьке страждання віддавайте Йому та отримуйте мир. Роздумуйте над Його стражданнями.

Моліться та постіться. Адже так можна зупинити війну, або стихійні лиха.

Якось в Меджугор'є приїхала група військовослужбовців з України. Вони пройшли страх війни розпочатої у 2014 році. Спілкуючись із візіонером Яковом, один захисник запитав: "Як я можу розуміти вино та їсти хліб у причасті?" На що візіонер відповів, що Богородиця допоможе усвідомити та зрозуміти все тому, хто йде за Христом.

Ми схожі на тих, з ким дружимо. Якщо ми єднаємося з Ісусом Христом то стаємо схожими на Нього. Погляньте, як змінилося життя учнів після зустрічі з Учителем.

Богородиця кличе нас частіше причащатися.
Адже так ми єднаємося із Ним та маємо можливість нести любов іншим, якщо дозволимо Йому це робити через нас. І таким чином ті, хто навколо будуть змінюватися через наші проявлення.

Засновниця спільноти "Світло Марії" Тереза Гажійова.

Слухати інші програми

Відгуки

Які пісноспіви звучать в час Великого Посту?

Які пісноспіви звучать в час Великого Посту?

Отець Руслан Грех говорив про Богослужбові наспіви Великого посту Страсного тижня.
Як діяти жінці, яка дізналася, що вагітна дитиною з невиліковною хворобою?, - відповідає с. Юстина Голубець

Як діяти жінці, яка дізналася, що вагітна дитиною з невиліковною хворобою?, - відповідає с. Юстина Голубець

В ефірі Радіо Марія с. Юстина Голубець, засновниця та голова організації "Перинатальний хоспіс – Слід Життя", Служебниця Непорочної Діви Марії,  член-кореспондент Папської академії “Pro Vita”, біоетик, медичний психолог в Обласному медико-генетичному центрі при ДУ «Інститут спадкової патології НАМН України», біолог‒генетик, викладач Школи біоетики УКУ. Тема катехези: "Служіння життю як виклик завданню і покликанню".
"Ісус Христос - тут і зараз серед нас!" - отець Валентин Матушевський

"Ісус Христос - тут і зараз серед нас!" - отець Валентин Матушевський

Отець Валентин Матушевський коментує Євангеліє від Луки 24, 35-48
Де зустрітися з Воскреслим Христом?

Де зустрітися з Воскреслим Христом?

Отець Микола Орач з Ордену Братів Менших Конвентуальних (Францисканців) провів катехизу про зустріч з Воскреслим Ісусом Христом в контексті війни в Україні.
"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Мені знадобилося 4 роки, щоб прийняти рішення стати монахинею", - сестра Марія Люба

"Бог не обрізає крила, а здійснює бажання": Про життєвий шлях та розпізнання покликання розповідає сестра Марія Люба зі Згромадження Служниць Святого Духа, м. Хмельницький.