Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Непісні розмови

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:30

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Розарій

07:40

Годинки

08:00

Ранкова молитва

08:10

Святий дня

08:20

Біблійні читання

08:30

Недільні читання

09:00

Молитовна лінія

10:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

11:20

Катехиза

Дар надприродного зцілення

Поділитись з друзями
Розпочинаємо серію катехиз про дари сили. У цій програмі дізнаємося про дар надприродного зцілення. Гість ефіру - душпастир парафії Святого Йосифа м. Дніпро, брат-капуцин Юрій Зелінський.
ДАРИ НАДПРИРОДНОГО ЗЦІЛЕННЯ (ОЗДОРОВЛЕННЯ).
«Кожному дається виявлення Духа на спільну користь. Одному Дух дає слово мудрості, іншому - слово знання тим самим Духом, іншому - віру тим же Духом, іншому - дари оздоровлень тим самим Духом». (1 Коринтян 12,7-9)
Існують найрізноманітніші способи лікування. Тому, Святий Дух говорить у Біблії про дари зцілення. Їхня мета - звільнення хворих та руйнація справ диявола в житті людини. Бог дає дари зцілення для надприродного лікування хвороб без застосування природних засобів з будь-якого джерела. Ісус приділяв дуже велике значення оздоровленню під час служіння. Він також дав Своїм учням владу зцілювати хворих (Матвія 10,8).

Ми хочемо підкреслити надприродний характер усіх дарів Святого Духа, включаючи дари зцілення. Ці дари не пов'язані ані з медициною, ані з людським знаннями.Ми вдячні Богу за медицину і за те, що маємо добрих лікарів та лікарні.  Ми в жодному разі не повинні ставитися зневажливо до великих досягнень сучасної медичної науки. Ми також вдячні Богові за безліч добрих лікарів-християн, які приймають до свого серця потреби своїх пацієнтів і майстерно служать їм. Але надприродне лікування здійснюється не в результаті постановки діагнозу чи прописаних ліків; воно здійснюється найчастіше в результаті ПОКЛАДАННЯ РУК, ПОМАЗАННЯ ОЛІЄЮ, а іноді просто через СКАЗАНЕ СЛОВО. Я вірю в природне зцілення і дякую за нього Богові. Але я також вірю і в надприродне зцілення.

Душпастир парафії Святого Йосифа м. Дніпро, брат-капуцин Юрій Зелінський.

Слухати інші програми

Відгуки

Я не робив би цього за мільйон доларів!

Я не робив би цього за мільйон доларів!

Чим відрізняється незріле егоїстичне розуміння любові від справжньої любові? На прикладі життя святої Матері Терези на це питання відповідає о. Роман Казьмєрчак, настоятель парафії Непорочної Діви Марії в с. Писарівка Хмельницької області.
"Не залишайтеся на самоті. Просіть про допомогу!, - психолог Мирон Шкробут

"Не залишайтеся на самоті. Просіть про допомогу!, - психолог Мирон Шкробут

Про хронічний стрес та методи самопідтримки дізнаємося у програмі Люди Справи. Гість прямого ефіру - християнський практичний психолог, магістр психології, травматерапевт, супервізор, заступник голови Української Асоціації Християнської Психології Мирон Шкробут.
Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

З 1 до 7 вересня 2024 року в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання. Тема цьогорічно заходу: "Бог смартфона".  Про виклики та завдання цієї ініціативи розповідає Анна Додар - працівниця секретаріату Комісії у справах душпастирства молоді, вчителька Салезіянський ліцей "Всесвіт", міста Житомира. 
Нам три мільйони років!

Нам три мільйони років!

Отець Кшиштоф Бузіковський говорить про створення світу.
У чому полягав задум Божий щодо жертви Авраама?

У чому полягав задум Божий щодо жертви Авраама?

Отець Кшиштоф Бузіковський говорить про сенс жертви Авраама в контексті Божого задуму.