Слухати Радіо

Зараз в ефірі

01:40

Духовні читання

В ефірі

Непісні розмови

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:30

Житія святих

06:50

Ранкова молитва

07:00

Розарій

07:40

Годинки

08:00

Ранкова молитва

08:10

Святий дня

08:20

Біблійні читання

08:30

Недільні читання

09:00

Молитовна лінія

10:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

11:20

Катехиза

Коли ти був останній раз на службі? Коли сповідався? Маємо більше молитись, щоб гординя зійшла нанівець, - отець Станіслав Козьол

Поділитись з друзями
Про молитву за мир розповідає отець Станіслав Козьол. Будьте Домом Хліба для всіх, щоб Господь міг нагодувати через вас кожну людину.
Якось у Меджугорьє помітив, що там щоденно відбувається молитва за мир. Раніше це сприймалося вірними, як щось повсякденне, але сьогодні стало особливо актуальним. Сьогодні моє серце постійно повертається в Меджугорьє, - отець Станіслав Козьол.

Церква - це не те що ми думаємо чи робимо. Церква - це відповідь на запитання: "Коли я був останній раз на службі? Коли була сповідь?" Церква - це місце де розпочинає заново своє життя грішник. Це коли людина приймає рішення каятися, молитися, йти за Христом, а не реформувати своє життя самотужки.

Молитва про мир актуальна особливо сьогодні. Під час Першої Світової війни сторони зупиняли бойові дії, щоб час Різдва провести в мирі та тиші.

Господь є нашим миром, адже задля цього Він помер та воскрес. І сьогодні я маю так навертатися, щоб Ісус ставав моїм життям. А коли хтось для мене є ворогом та неприятелем то я ще не знаю Христа. Коли хтось є більшим за Нього у моєму житті то я не знаю Христа. Ми багато чого сприймаємо, як щось повсякденне, але Слово Боже, навіть в такому випадку, завжди відкривається для нас по новому.

Памятайте! Він володар Всесвіту та Землі і від Нього усе залежить. У Нього є місце для кожної дитини, навіть для самої жорстокої та злої. І коли сьогодні заново читаю Слово то відчуваю Його як ніколи. По особливому сьогодні звучить Його заклик слідувати за Ним. Він кличе усіх однаково: "Іди за Мною!".

Я маю більше молитись та вірувати, щоб моя гординя зійшла нанівець. Моє серце має повністю належати Христу через покору та довіру.

Ми маємо рухатися до святості через визнання своєї гріховності.

Отець Станіслав Козьол

Слухати інші програми



Відгуки

Я не робив би цього за мільйон доларів!

Я не робив би цього за мільйон доларів!

Чим відрізняється незріле егоїстичне розуміння любові від справжньої любові? На прикладі життя святої Матері Терези на це питання відповідає о. Роман Казьмєрчак, настоятель парафії Непорочної Діви Марії в с. Писарівка Хмельницької області.
"Не залишайтеся на самоті. Просіть про допомогу!, - психолог Мирон Шкробут

"Не залишайтеся на самоті. Просіть про допомогу!, - психолог Мирон Шкробут

Про хронічний стрес та методи самопідтримки дізнаємося у програмі Люди Справи. Гість прямого ефіру - християнський практичний психолог, магістр психології, травматерапевт, супервізор, заступник голови Української Асоціації Християнської Психології Мирон Шкробут.
Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

З 1 до 7 вересня 2024 року в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання. Тема цьогорічно заходу: "Бог смартфона".  Про виклики та завдання цієї ініціативи розповідає Анна Додар - працівниця секретаріату Комісії у справах душпастирства молоді, вчителька Салезіянський ліцей "Всесвіт", міста Житомира. 
Нам три мільйони років!

Нам три мільйони років!

Отець Кшиштоф Бузіковський говорить про створення світу.
У чому полягав задум Божий щодо жертви Авраама?

У чому полягав задум Божий щодо жертви Авраама?

Отець Кшиштоф Бузіковський говорить про сенс жертви Авраама в контексті Божого задуму.