Слухати Радіо

Зараз в ефірі

18:00

Трансляція св.Меси із Базиліки Воздвиження Всечесного Хреста (Чернівці)

В ефірі

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

22:40

Духовні читання

23:00

Слово на кожен день

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Розмова з екзорцистом

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

02:50

Біблійні читання

03:00

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

Я алкоголік! Коли б не спільнота, я би обов'язково потрапив в одне із цих місць: до в'язниці, на цвинтар, або в психлікарню, - В'ячеслав

Поділитись з друзями
У спільноту Анонімних Алкоголіків В'ячеслав прийшов, щоб хоч на місяць покинути пити. Там він розуміє, що це хвороба, причина якої знаходиться всередині та потребує лікування. Історія-свідчення про шлях до тверезості 25 літнього В'ячеслава у програмі Люди Справи.
Протягом свого життя я поступово потрапив у залежність від алкоголю та наркотичних речовин. Було так, що після святкувань я постійно втрапляв у бійки через що мав проблеми із законом. Далі, почав вживати щовечора, на роботі, апотім п'яний до безпамятства втрапляв у численні бійки зокрема з поліцією. Поступово зрозумів, що так далі не можна і мені потрібна допомога. Так я опинився в на церковній службі, але це нічого не змінило, бо я продовжував вживати, - розповідає В'ячеслав.

Одного разу мій знайомий побачив, що я деградую та порадив звернутися про допомогу до спільноти Анонімні Алкоголіки. На першій зустрічі спільноти я побачив охайних людей, які в минулому довго були алкозалежними, але сьогодні практикують тверезий спосіб життя та щасливі. Про таке я міг тільки мріяти. До того ж я почув історії життя подібні до мого.

Вживаючи алкоголь та наркотики, я наче знаходив ліки від стресу. Замість того, щоб вирішувати проблеми я пив та палив уникаючи болючої реальності.

Спочатку, на зустрічах спільноти Анонімні Алкоголіки, я думав, що місяць поспілкуюся з ними та навчуся вживати помірно. Але з першої зустрічі стало зрозуміло, що я хворий на алкоголізм та потребую допомоги, лікування. Також прийшло усвідомлення, що я був лицеміром, зневажав та обманював інших, думав тільки про себе та обманював. Слухаючи учасників спільноти усвідомив, що алкоголізм - це хвороба, як наприклад цукровий діабет, і я потребую уздоровлення.

Моїми ліками від пияцтва стала Програма 12 кроківЯкщо раніше проблеми запивалися алкоголем, то сьогодні я тверезо аналізую труднощі та вирішую їх. Вже згодом зрозумів, що причиною моїх проблем є тільки я.

Станом на сьогодні вже близько 2-х років я відвідую спільноту Анонімних Алкоголіків. Результати роботи з наставником та зміни в житті вражають. Якщо раніе мої стреси призводили до пияцтва то сьогодні, переживаючи тяжкі моменти я практикую молитву. Коли на душі сутужно молитва сильно заспокоює. 

Коли вживав наркотики та алкоголь то постійно говорив, що більше ніколи не буду цим займатися, але щоразу зривався. 

В минулому моє життя було схоже на руїни. Мене тоді оточували такі ж залежні від речовин люди. Сьогодні ж, завдяки спільноті, я маю прекрасні відносини з батьками та познайомився з багатьма цікавими особистостями. А коли мене запрошують на корпоратив то вільно відпочиваю, співаю, танцюю та почуваюся щасливим без алкоголю.

Протягом тижня я намагаюсь відвідувати спільноти АА. Там ми спілкуємося та ділимося своїм досвідом тверезості, підтримуємо один одного. Розумію, що якби я не покинув вживати то це призвело б в одне із трьох місць: цвинтар, в'язниця, або психічна лікарня.

Зробіть вже сьогодні перший крок до тверезості та свободи від залежностей. Зверніться до спільноти Анонімні Алкоголіки, прочитайте книгу Анонімні Алкоголіки - це допоможе вам змінити своє життя. Дійте вже сьогодні.

Дізнайтеся про спільноту Анонімні Алкоголіки за посиланням

Слухайте також:

Відгуки

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Історія життя та покликання автора численних програм на Радіо Марія брата Збігнєва Савчука (орден братів менших капуцинів, м. Красилів).
Біси та біснуватість. Катехиза отця Романа Василіва

Біси та біснуватість. Катехиза отця Романа Василіва

"Гадаринські біснуваті були під владою зла настільки, що через страх перестали мислити, як люди". Про ставлення людини до проблеми зла розповідає настоятель парафії Святої Анни УГКЦ, місто Борислав, отець Роман Василів.
Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

"Рух та творчість потрібні дітям, як вітаміни". Про виховання через мистецтво розповідає вчитель мистецтва та технологій Салезіянського приватного ліцею «Всесвіт» у Житомирі, керівник театрального гуртка «Філотея», дружина, мама чотирьох дітей, учасниця «Домашньої Церкви» родинної гілки Руху «Світло-Життя», Юлія Чупріна.
"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

У програмі "Люди Справи" художник та коваль, член спільноти "Сім'я Каміліан", Юрій Гандера. 


"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

Десята катехиза із серії програм "Святий Іриней. Доказ апостольського проповідування". Роздумуємо над 17 пунктом Епідейксису: "Кров Авеля". Автор програми, отець Енріке Лопес Імбернон.