Слухати Радіо

Зараз в ефірі

22:40

Житія святих

В ефірі

Акафист

23:40

Святий дня

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Відкриваючи таємниці християнства

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

03:00

Акафист

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Біблійні читання

04:40

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

06:30

Житія святих

07:00

Меса

07:40

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

Ветеранська спільнота допомагає військовослужбовцям досягнути успіху після служби

Поділитись з друзями
У програмі Люди Справи кейсменеджери Благодійного Фонду "Після Служби" Анна Глушкова та Олександр Війцан. БФ "Після Служби" сприяє українським ветеранам у досягненні успіху після закінчення служби. Бачення організації - забезпечити ресурси, підготувати та просувати успішну адаптацію українських ветеранів і зменшити кількість самогубств серед військовослужбовців. 

Українські ветерани боронили свої домівки, сім'ї та вільний світ від тиранії. Вони проливали кров для захисту, а деякі з них пожертвували своїм життям. Українські ветерани заслуговують на підтримку, яка допоможе їм досягти успіху, покращити рівень життя після служби й знизити ризик самогубств.

Мабуть, сьогодні кожен із нас розуміє проблеми, з якими стикнеться суспільство після завершення останньої фази війни, вклад українських воїнів важко переоцінити. І кожен із нас має змогу долучитись до процесу відновлення та адаптації ветеранів у цивільному житті.

Хто? Українські ветерани, особливо ті особи, які отримали фізичну або психічну травму, поранення чи захворювання під час проходження військової служби.

Найскладніше адаптуватись тим військовим, хто зазнав великих втрат, отримав складну травму та має адаптуватись до життя, яке ніколи вже не стане як раніше. Дуже складно пережити втрати близьких та побратимів. Важко починати життя, якщо втратив дім, роботу та можливість заробляти. Коли від колишнього життя не залишилось нічого.

Як: Інтегровані підходи, які передбачають залучення мереж та ресурсів громад, національного, міжнародного й приватного секторів. 

Організація "Після Служби" залучатиме максимум партнерів та ресурсів для виконання своєї мети та допомоги якомога більшій кількості людей, що цього потребують.

Що: Легкодоступні та комплексні ресурси й можливості для українських ветеранів, які допоможуть їм адаптуватися у цивільному  житті. Підтримка українського бізнесу у створенні спеціальних програм працевлаштування українських ветеранів.

Адаптація має охоплювати як психологічну та адаптаційну допомогу, так і фізичну у вигляді особистого розвитку, освіти, працевлаштування, пошуку житла тощо. Ми плануємо залучати освітні ресурси, навчальні заклади та професійну підготовку для підключення для своєї комплексної програми допомоги українським ветеранам. А гідне працевлаштування буде наймасовішою проблемою для ветеранів після завершення війни, підґрунтя для якого треба готувати заздалегідь.

Запрошуємо на серпневі Щасливі Години для ветеранів від "Після Служби" 30.08.2023 о 17:00

Сайт БФ "Після Служби"

Фейсбук БФ "Після Служби"

Слухати інші програми Люди справи

Відгуки

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Я почув голос коли приймав ванну: "Чому ти тікаєш від життя?", - брат Збігнєв Савчук.

Історія життя та покликання автора численних програм на Радіо Марія брата Збігнєва Савчука (орден братів менших капуцинів, м. Красилів).
Біси та біснуватість. Катехиза отця Романа Василіва

Біси та біснуватість. Катехиза отця Романа Василіва

"Гадаринські біснуваті були під владою зла настільки, що через страх перестали мислити, як люди". Про ставлення людини до проблеми зла розповідає настоятель парафії Святої Анни УГКЦ, місто Борислав, отець Роман Василів.
Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

"Рух та творчість потрібні дітям, як вітаміни". Про виховання через мистецтво розповідає вчитель мистецтва та технологій Салезіянського приватного ліцею «Всесвіт» у Житомирі, керівник театрального гуртка «Філотея», дружина, мама чотирьох дітей, учасниця «Домашньої Церкви» родинної гілки Руху «Світло-Життя», Юлія Чупріна.
"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

У програмі "Люди Справи" художник та коваль, член спільноти "Сім'я Каміліан", Юрій Гандера. 


"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

Десята катехиза із серії програм "Святий Іриней. Доказ апостольського проповідування". Роздумуємо над 17 пунктом Епідейксису: "Кров Авеля". Автор програми, отець Енріке Лопес Імбернон.