Слухати Радіо

Зараз в ефірі

17:15

Розарій

В ефірі

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з костелу св. Станіслава єпископа та мученика (Городок)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

22:00

Катехиза

22:40

Житія святих

23:00

Акафист

23:40

Святий дня

23:50

Літургія годин (Бревіарій)

00:00

Розарій

00:30

Катехиза

01:10

Відкриваючи таємниці християнства

01:40

Духовні читання

02:00

Катехиза

03:00

Акафист

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Біблійні читання

"Пісня найбільше виражає мене та допомагає забути про все", - отець Максиміліан Подвіка

Поділитись з друзями
"Щодня молився за своє призначення та зрозумів, що у розпізнанні покликання важливі такі складові: молитва, тиша та дослідження", — отець Максиміліан Подвіка з Ордену кармелітів босих.

Молитися мене навчили батьки, адже щовечора ми схиляли коліна перед Богом. У 9 років мене запросили стати міністрантом. З тих пір я не віддалявся від вівтаря, бо мені подобалося служити в Церкві. Із 7 класу я навчався у музичній школі та співав у Церкві. Моє життя складалося зі школи, спорту та храму.

Люди тоді казали: "Він буде священником". Коли я працював на електростанції, то все більше розумів, що моє місце біля вівтаря, хоча постійно запитував у Бога про Його волю для мене.

Одного разу я потрапив на молитву Тезе, де ми молилися та співали словами: "Не бійся. Не тривожся. Бога достатньо буде". Тоді Бог відповів мені: "Сюди приходь - це твоє місце". Почувши цей заклик, я злякався та втік. А коли повернувся до монастиря знову, то дивувався, чому втікав звідси, адже почувався тут дуже добре.

Із 17 років я щодня молився за своє призначення та зрозумів, що у розпізнанні покликання важливі такі складові: молитва, тиша та дослідження.

  
 Отець Максиміліан Подвіка з ордену кармелітів босих. 18.03.2024

Слухати інші програми

Відгуки

"Я тут перший мобілізований священник", - отець Віталій Новак

"Я тут перший мобілізований священник", - отець Віталій Новак

"Наші тренери кажуть, що екзамен буде на "нулі". Про вишкіл у навчальному центрі Сил Оборони, розповідає очільник Благодійного Фонду Деполь Україна, отець Віталій Новак (згромадження отців святого Вікентія де Поля). 3 програма. 

Критерії розпізнання Дару пророцтва

Критерії розпізнання Дару пророцтва

"Духа не вгашайте! Не гордуйте пророцтвами! Усе досліджуючи, тримайтеся доброго!" 1-е до Солунян 5:19-21 Завершальна катехеза про Дар пророцтва та критерії розпізнання. Гість ефіру - душпастир парафії Святого Йосифа м. Дніпро, брат-капуцин Юрій Зелінський.
Роль апостолів Петра та Павла в історії Церкви

Роль апостолів Петра та Павла в історії Церкви

Про апостолів Петра та Павла та їхнє значення в історії Церкви та християнства розповідає гість програми, настоятель парафії Святої Анни УГКЦ (місто Борислав), отець Роман Василів.
"Ми відчуваємо беззахисність перед беззаконням", - психолог Мирон Шкробут

"Ми відчуваємо беззахисність перед беззаконням", - психолог Мирон Шкробут

"Багато методик уздоровлення душі описані в Біблії та творах Святих отців, адже найкраще людські душі знає Той, хто їх створив". Про оздоровлення психічних травм розповідає гість програми - християнський практичний психолог, магістр психології, травматерапевт, супервізор, заступник голови Української Асоціації Християнської Психології, Мирон Шкробут.

"Першою ознакою покликання є бажання", - отець Григорій Рассоленко

"Першою ознакою покликання є бажання", - отець Григорій Рассоленко

Про роль Богородиці у житті та покликання до священства розповідає гість програми - духовний отець семінарії у Ворзелі, Григорій Рассоленко.