Слухати Радіо

Зараз в ефірі

08:10

Житія святих

В ефірі

Годинки

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Трансляція св. Літургії із парафії Піднесення Хреста (Київ)

14:00

Пісня Перемоги

15:00

Коронка до Божого Милосердя

15:10

Молитовна лінія

15:40

Дитяча катехиза

16:00

Катехиза

16:45

Дитяча молитва

17:00

Розарій

17:45

Літургія годин (Бревіарій)

18:00

Св.Літургія з Катедри св. Олександра (Київ)

19:00

Молитовна лінія

20:00

Заклик до Бердичівської Богородиці (Наживо)

21:00

Вечірній ефір

Причини хвороб та зцілення

Поділитись з друзями
Друга програма про дари надприродного зцілення. Гість ефіру - душпастир парафії Святого Йосифа м. Дніпро, брат-капуцин Юрій Зелінський. Серія катехиз про дари сили.
ДЕКІЛЬКА ВАЖЛИВИХ БІБЛІЙНИХ ПРИНЦИПІВ про ЗЦІЛЕННЯ.
1) Зцілення – це Воля Божа. (дивись Мт 8,16-17; Мт 12,15)2) Зцілення – це вияв Божої любові.3) Бог нікому не дає хвороб. Хвороби приходять від диявола, як про це свідчить Апостол Петро в домі сотника римського Корнеля:                                 «Ви знаєте про справу, …  про Ісуса з Назарета: як помазав Його Бог Духом Святим і силою, і Він ходив, роблячи добро й оздоровлюючи всіх поневолених дияволом, тому що Бог був з Ним!» (Дії 10,37-38)4) Зцілення є частиною Нового Завіту, який Бог уклав з людьми через Ісуса Христа. Зцілення є даром Божої благодаті всім віруючим в Ісуса.5) Зцілення відбувається різними шляхами.6) Є причини, через які зцілення не відбувається, і усуваючи ці причини людині стає набагато легше прийняти зцілення.ХВОРОБИ – це не Божа кара за наші особисті гріхи. Дуже часто причиною наших недуг є злий дух (демон). Ось одна із 14-ти основних ознак наявності демона в вашому житті, що ви знаходитесь під його впливом (тобто контролом або атакою):Демон нападає на ваше тіло та спричиняє вам біль та різноманітні страждання.

Хвороби, що повторюються з покоління в покоління, хронічні хвороби, рак можуть бути ознакою того, що у вашому житті є демон.               Так не за кожною хворобою безпосередньо стоїть демон, але дуже часто демони являються джерелом хвороб.НАПРИКЛАД: «В одній із синагог Він навчав у суботу. Там була жінка, що мала духа немочі років вісімнадцять: вона була скорчена і ніяк не могла випростатись. Ісус, побачивши її, покликав і сказав їй: жінко, ти звільнена від твоєї недуги.                    І поклав на неї руки; і вона зараз же випросталась і почала славити Бога» (Лк13,10-13) Насправді жінку, що мала духа немочі протягом 18-ти років Ісус звільнив від цього духа немочі та його впливу на її тіло. Вона отримала ЗЦІЛЕННЯ ЧЕРЕЗ ЗВІЛЬНЕННЯ.

У Євангелії згадується юнак із нападами епілепсії. Може здатися, що це якась душевна проблема, але Ісус наказав глухому та німому духу вийти з нього. Чому? Тому що цю проблему викликав демон. Так, у цієї молодої людини була хвороба, причиною якої був демон. Він не міг говорити і нічого не чув. Господь Ісус зцілив біснуватого юнака через звільнення від демона: «Ісус же, бачивши, що збігається народ, погрозив нечистому духові, кажучи: "Німий та глухий душе! Наказую тобі: Вийди з нього й не входь більше в нього."»            (Марка 9,25)Згадайте також про лихоманку тещі Апостола Петра. Ісус не зцілив її, а зв’язав лихоманку. Це говорить про те, що причина лихоманки була не фізична, а духовна. За нею стояв біс. «Вийшовши з синагоги, він пішов до Симонової хати. Теща ж Симона була в тяжкій гарячці, і його за неї попросили. І, нахилившися над нею, він погрозив гарячці, та й гарячка відійшла від неї і, зараз же підвівшись, теща почала їм услуговувати.» (Луки 4,38-39)
Так дуже часто причиною хвороби і нападів на наше тіло є демон. Тому що в житті людини дуже часто присутні демони.Постійні хронічні чи спадкові хвороби, що повторюються можуть свідчити про наявність демонів у хворого. Особливо хронічні хвороби.                       Але їх можна зруйнувати в житті людини в Ім’я Ісуса Христа.В Євангелії від Луки (13, 11) сказано, що Ісус прийшов, щоб звільнити доньку Авраама і Він хоче звільнити людей від духа, який стоїть за раковими захворюваннями.
ВИ БУДЕТЕ ЗЦІЛЕНІ ПО ВІРІ В ІМ’Я ІСУСА ХРИСТА.

Душпастир парафії Святого Йосифа м. Дніпро, брат-капуцин Юрій Зелінський.

Слухати інші програми 

Відгуки

Чому Марія була взята до Неба з тілом і душею?

Чому Марія була взята до Неба з тілом і душею?

15 серпня християни східного обряду відзначають свято Успіння Пресвятої Богородиці. Західні християни відзначають цю подію як урочистість Її Внебовзяття. Тим самим вони проголошують віру, що Марія була взята до Неба з тілом і душею, зауважує о. Матеуш Годек.
Я не робив би цього за мільйон доларів!

Я не робив би цього за мільйон доларів!

Чим відрізняється незріле егоїстичне розуміння любові від справжньої любові? На прикладі життя святої Матері Терези на це питання відповідає о. Роман Казьмєрчак, настоятель парафії Непорочної Діви Марії в с. Писарівка Хмельницької області.
"Не залишайтеся на самоті. Просіть про допомогу!, - психолог Мирон Шкробут

"Не залишайтеся на самоті. Просіть про допомогу!, - психолог Мирон Шкробут

Про хронічний стрес та методи самопідтримки дізнаємося у програмі Люди Справи. Гість прямого ефіру - християнський практичний психолог, магістр психології, травматерапевт, супервізор, заступник голови Української Асоціації Християнської Психології Мирон Шкробут.
Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

Бог смартфона: в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання

З 1 до 7 вересня 2024 року в Римо-католицькій Церкві триває VIII Тиждень виховання. Тема цьогорічно заходу: "Бог смартфона".  Про виклики та завдання цієї ініціативи розповідає Анна Додар - працівниця секретаріату Комісії у справах душпастирства молоді, вчителька Салезіянський ліцей "Всесвіт", міста Житомира. 
Нам три мільйони років!

Нам три мільйони років!

Отець Кшиштоф Бузіковський говорить про створення світу.