Слухати Радіо

Зараз в ефірі

02:00

Катехиза

В ефірі

Меса

03:40

Розарій

04:00

Коронка до Божого Милосердя

04:20

Святий дня

05:00

Молитва

06:00

Дитяча катехиза

07:00

Меса

07:40

Дитяча катехиза

08:10

Житія святих

08:15

Слово на кожен день

09:00

Молитовна лінія

10:00

Розарій

10:30

У ваших намірах

11:00

Житія святих

11:20

Катехиза

12:00

Царице Неба

12:20

Пісня Перемоги

13:00

Св.Літургія з храму Успіння Пресвятої Богородиці (Страдч)

14:00

Денний ефір

Хто не увійде в Царство Небесне? Скільки б років тобі не було пам'ятай, твоє життя залежне, - отець Міхал Бранкевич

Поділитись з друзями
Тієї години Ісус звеселився у Святому Духові і сказав: «Славлю Тебе, Отче, Господи неба й землі, бо втаїв Ти це від мудрих та розумних і відкрив те немовлятам". Луки 10:21
Наверніться та відображайте роль Отця Небесного у своєму житті. Із таким зверненням до нас звертається Христос. Ще донедавна нас випроваджували в доросле життя наші фізичні батьки, а можливо ми вже самі стали батьками. Тут річ в тому, що з Богом по іншому. Для Нього ми завжди залишаємося дітьми скільки б років нам не було, - отець Міхал Бранкевич.

Отець Небесний піклується про мене невпинно. Найбільш яскравий образ Бога бачить та пам'ятає саме маленька дитина. Вона не має клопотів та турбот цього світу, а знає що й в найстрашніших проблемах батьки потурбуються про неї. Численні приклади ми бачимо, як батьки з дітьми на руках спускаються для порятунку в бомбосховища чи підземелля шукаючи порятунку.

Скільки б років не було тобі, пам'ятай, що твоє життя залежне. Тому Христос нагадує нам про довіру Батьку та побудові з Ним щирих стосунків, адже Він невпинно турбується про нас.

Горе та безпорадність - це емоційний стан близький до дитячого. Коли наприклад, дитя переживає відсутність тата чи мами. Тут нам важливо будувати довірливі стосунки з батьком, який краще розуміє ситуацію та проблематику. Саме тому нам варто шукати відносин з Отцем Небесним, який є джерелом миру, спокою, любові та гармонії.

Звертайтеся у складних обставинах до Того, хто пережив болі та біду. Ісус Христос в останню хвилину свого життя сказав: "У Твої руки віддаю, Отче, дух свій". Нехай це сьогодні буде прикладом для нас із вами.

Відшукайте сьогодні дитячу залежність від Небесного Отця. Бог сьогодні з Нами і бажає, щоб ми з Ним переживали перемогу над страхом, смертю та відчаєм. 

Отець Міхал Бранкевич

Слухати програми отця Міхала Бранкевича
Як вберегти себе від обману?
Митар Закхей. Приклад усім, хто шукає Бога
Шукайте допомогу у тих, хто вже служить
Відчай та розпач
Страх смерті
Хвороба - це дар Бога та хрест
Як повернути довіру Богу

Відгуки

Як Фра Анжеліко показав глибину Євангелія через фреску "Благовіщення"?

Як Фра Анжеліко показав глибину Євангелія через фреску "Благовіщення"?

Стефанія Демчук, кандидат історичних наук, асистент кафедри історії мистецтв, історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, розповідає про особливості фрески "Благовіщення" Фра Анжеліко, яка прикрашає стіну монастиря Сан-Марко у Флоренції.
Біси та біснуватість, - катехиза отця Романа Василіва

Біси та біснуватість, - катехиза отця Романа Василіва

"Гадаринські біснуваті були під владою зла настільки, що через страх перестали мислити, як люди". Про ставлення людини до проблеми зла розповідає настоятель парафії Святої Анни УГКЦ, місто Борислав, отець Роман Василів.
Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

Виховання через мистецтво допомагає сформувати повноцінну особистість

"Рух та творчість потрібні дітям, як вітаміни". Про виховання через мистецтво розповідає вчитель мистецтва та технологій Салезіянського приватного ліцею «Всесвіт» у Житомирі, керівник театрального гуртка «Філотея», дружина, мама чотирьох дітей, учасниця «Домашньої Церкви» родинної гілки Руху «Світло-Життя», Юлія Чупріна.
"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

"Бог сказав мені йти відвідувати хворих", - Юрій Гандера

У програмі "Люди Справи" художник та коваль, член спільноти "Сім'я Каміліан", Юрій Гандера. 


"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

"Мучеництво - це великий вчинок любові у відповідь на безмежну Божу любов", - отець Енріке Лопес Імбернон

Десята катехиза із серії програм "Святий Іриней. Доказ апостольського проповідування". Роздумуємо над 17 пунктом Епідейксису: "Кров Авеля". Автор програми, отець Енріке Лопес Імбернон.